Yakın zamana kdr söyle bir spastik söyle bir vebali düşünce vardı
Çok da müşteri çekmişti
Borsayı hisseleri hükumet tutuyor düşüşe izin vermez![]()
Yakın zamana kdr söyle bir spastik söyle bir vebali düşünce vardı
Çok da müşteri çekmişti
Borsayı hisseleri hükumet tutuyor düşüşe izin vermez![]()
Vestel bile devre kesti ya minaki!
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
3 dikine mumdan sonra tepki satışı gelmesi süpriz değil ikili dip çoklu dip fincan kulp bir kahve ısmarlar MUHAKKAK KOSKOCA FORD :D
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
temeli fena değil vesbenin gelecek vaad ediyor bana göre de patronaj etkisi var işte hiç ısınamadım zorlu gurubana nedensiz bir şekilde patronaj benim için önemli bir kriter parsan bir egeen olabilir mesala ama orda da rahmetli yamantürk ya da o kalitede bir yönetim zihniyeti başata olsaydı çok daha farklı olurdu her şey gerçi 2010dan 2024 14 yılda pd %6057 büyümüş yıllık birleşik büyümesi yüzde 41 hiç fena değil huyu suyu farklı tabi forda tupraşa alışık benim bünye
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Once 800 sonra 2800 mu Patrik??
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
tam benim kafadasın dostum rahmetli yaşar erdinç fiyat şeytandır derdi her zaman bu işin iki yolu var 1 traderelik kazanmanın şartı duygusuz sistem yüzde 51 olasılıkla kazançla kapanan posizyon kayıpla kapanan posizyondan fazla olmalı çok stersli sürekli ekran takibi gerektirir genede başarılı olmak zor ikincisi al unut mal alıştan kazanır iyi bir fiyattan iyi bir değeri ihityaç olmayan bir birikimle bes mantığıyla biriktirmek ya da alıp unutmak o kadar çok yatırım anlayışı var ki ekran karşısısnda çivileyenler ya da algocular bana uygun değil asala değil herkesin anlayışı kendine ben ky yım haddimi bilirim bünyesinde 1000 lerce analist çalıştıran fonlar bankalar yabancı fonlar bunlarla dans etmek kurtlarla tango yapmak gibidir her an ... gelebilir insan u fonlara karşı kynın elindeki avnatajalrı kaliteli iş yapan şirketelrde alış ya da ortalama maliyeti, sabrı, performans ölçümlemesi gibi baskı altında olmaması, küçük meblağlarla birikimlerini değrlendirmesi...
fordun huyunu suyunu bilenler ne kadar da rahat :D nazlı fordumuzun huyu suyu hiç değişmez :D 28 DÜZELTMESİNİ HİÇ UNUTMAM MESALA :D
Yer İmleri