Sayfa 154/940 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Ben oylen yazdim trabzon yalanlar diye ama bukadar uzun aciklama beklemiyordum buda beni teklifin gelme ihtimalini yuksek olarak dusunmeye sevketti olay budur yakinda kim hakli belli olur ytdddddddd

2. Cuma gunu oglen seansina kadar yuzde 10 yapan hisseye ses cikarmayan yonetim tavana yapisicakken aciklama yapiyor ustelik kesin olmayan bir dille... Demekki ilk once haber gelip gecici sikinti olmaz milletide uyandimayalim die haberi gondermediler... Baktilar durum ciddi ve 1.5 senedir bilinen katar muhabbeti ilk defa katar haber kanali ile ataga gecince kendileride panik yaptiklarina inaniyorum...
    Madem boyle bi olay yok neden yonetim olarak bi basin toplantisi yapilmadi vede boyle bi teklif gelse dahi kesin olarak reddedilcegi belirtilmedi... Herseyi gectim kapa gonderilen habere dahi teklif geldiginde dagi satilmasi soz konusu olamaz. Ibaresi gecilmedi... Neyse bizde uyku moduna girelim o zaman ytd.

3. Tavana giderken ,Haberin aslı olsaydı.basmazlardi diye düşünüyorum

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Cuma kapanıştan beri kimse Alanlar-Satanlar paylaşmadı.Biri sevabına paylaşsa da kimler satış fırsatı olarak görmüş mal basmış görelim.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,231
    Grafik çok seksi 3 e kadar gitse kim ne diyebilir? Katar ne Katar bilmiyorum ama şu an bile grafik bağlasan durmaz modundaAytemiz Alanya da az kalsın çelme takıyordu ama Allah esirgedi
    https://hizliresim.com/3E6A4r
    Sevgili bayram3932nin usta çizimi için emeğine sağlık!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Yargic59 Yazıyı Oku
    Cuma gunu oglen seansina kadar yuzde 10 yapan hisseye ses cikarmayan yonetim tavana yapisicakken aciklama yapiyor ustelik kesin olmayan bir dille... Demekki ilk once haber gelip gecici sikinti olmaz milletide uyandimayalim die haberi gondermediler... Baktilar durum ciddi ve 1.5 senedir bilinen katar muhabbeti ilk defa katar haber kanali ile ataga gecince kendileride panik yaptiklarina inaniyorum...
    Madem boyle bi olay yok neden yonetim olarak bi basin toplantisi yapilmadi vede boyle bi teklif gelse dahi kesin olarak reddedilcegi belirtilmedi... Herseyi gectim kapa gonderilen habere dahi teklif geldiginde dagi satilmasi soz konusu olamaz. Ibaresi gecilmedi... Neyse bizde uyku moduna girelim o zaman ytd.
    Şu haberin kaynağı katar kanalını ve verdiği haberi bulan gören varmı ???
    Katar kanalında çıkmış sa bulabilen var mı bu haberi...
    Söylenti var ama haber nerdeeee!!!!!!
    Keşke doğru olsa bir yerden yakalarım hisseyi elbet ama değilse....doğruluğu kesinleşsin o zaman görüşürüz....Allah’a emanet 🤚🏻🤚🏻🤚🏻

7. Yine sesli düşüneyim..
    Son 1-1,5 yıldır tspor satılır mı veya katarlılar ilgileniyor haberleri vardı.Ara ara gündeme gelmiş.Yani birden çıkan bir durum yok...PEKİ KATAR ŞİRKETİ NİYE 1 YILDIR HİSSE TOPLAMAZ???
    Empati kurun.Siz bir futbol takımını almak istiyorsunuz.Bu kulübün yarısına yakını halka açık.Önce hisse toplamazmısınız??
    Yani %20 lere kadar hisse toplayıp öyle ortaklık kurmazmısınız???
    Kaldı ki deli para öneriyorsunuz.250 milyon dolar vereceğinize bu fiyatın 10 da biriyle piyadan hisseleri toplayıp hakim güç olmak varken niye zor yolu seçsin????
    %20-30 hisselere hakim olsa.Sonra da ortak olmak istese hem daha iyi niyetle karşılanır hemde parası cebinde kalır??
    Yabancı hissede HİÇ YOK..
    KATAR hissede yoksa niye teklif etsin????
    ......Y.T.D....

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yazmiyim diyorum dayanamiyorum yaw arkadas haber kesinlesirse sen ancak 10 dan girersin hisseye ikinci yaziya katarlilar borsadan alima gecerse hiseleri toplarlar toplamaya ama dedigin gibi 10 da birine ancak yuzde 10 nu alir sonucta yabancilar topluyor oldugunu anlayan piyasada hisseye gelir adamlar da cok bonkorse 10 uzeri toplarsa belki dedigin gibi toplayabilir onun disinda ancak ky lerin mali toplarki oda yuzde 5 i gecmez ytdddddddd

Sayfa 154/940 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •