Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
Yanlış yere konmuş veye hiç konmamış bir virgül.
Dün , İnternette çok kelepir bir ilanı görerek sahibini aradım. Biraz sohbet ederek, çevre, ulaşım vb. bilgileri sorarken İskan ( yapı kullanım belgesi ) zaten vardır diye sormuyorum demiş bulundum. Adamın yarasını kanatmışım ;
- Abi inan son seçime kadar hiç bir iskan sorunu yaşamıyorduk. Belediyeyi CHP aldıktan bu yana kök söktürüyorlar. Küçük küçük şeyleri bahane ederek iskanı vermiyorlar.
- Öyle şey olur mu kardeşim. Her şeyi düzgün yapıyorsanız ne bahane bulabilirler ki ?
- Abi, misal önceden çatıya su deposu koymadan ( yönetim oluşunca koyuyordu ) oluyordu. Şimdi su deposunu görmek istiyorlar.
-- yani desene önceden yolsuz, usulsüz, eksik işleri görmüyorlardı. Şimdi masraflarınız arttı.
Senden ev alınmaz, iyi günler.
WTI Petrol $39.55 oldu, %5.72 yukarda.
Yani adam daire satarken bile siyasi propaganda yapıyor. Aslında kendi usulsüzlüklerini itiraf ediyor. İşini düzgün yap, partiyle ne işin olur ? Gerzek o belediye sana siyasi görüşüne göre değil, yaptığın işe göre davransın.
Yer İmleri