Sayfa 154/1001 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
    Normalde tarafın değil, ilkelerin olur. Kararı ona göre vermen gerekir. Bu arada bir insanı silmek için bir cümleden fazlası gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bu arada bir insanı silmek için bir cümleden fazlası gerekir.

Bazen bir insanı silmek için bir virgül bile yeter.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Yanlış yere konmuş veye hiç konmamış bir virgül.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Her konuda taraf olmak zorunda mıyız ? Örneğin , benim kardeşim birisine haksızlık yapsa bile bile kardeşimin tarafını mı tutmalıyım ? Yoksa, kardeşime '' ulan zibidi, haksızsın özür dile. Yoksa beni de kaybedersin '' mi demeliyim ?
    Haksizliga taraf olmamak lazim.

6. Dün , İnternette çok kelepir bir ilanı görerek sahibini aradım. Biraz sohbet ederek, çevre, ulaşım vb. bilgileri sorarken İskan ( yapı kullanım belgesi ) zaten vardır diye sormuyorum demiş bulundum. Adamın yarasını kanatmışım ;

- Abi inan son seçime kadar hiç bir iskan sorunu yaşamıyorduk. Belediyeyi CHP aldıktan bu yana kök söktürüyorlar. Küçük küçük şeyleri bahane ederek iskanı vermiyorlar.

- Öyle şey olur mu kardeşim. Her şeyi düzgün yapıyorsanız ne bahane bulabilirler ki ?

- Abi, misal önceden çatıya su deposu koymadan ( yönetim oluşunca koyuyordu ) oluyordu. Şimdi su deposunu görmek istiyorlar.

-- yani desene önceden yolsuz, usulsüz, eksik işleri görmüyorlardı. Şimdi masraflarınız arttı.

Senden ev alınmaz, iyi günler.

7. WTI Petrol $39.55 oldu, %5.72 yukarda.

8. Yani adam daire satarken bile siyasi propaganda yapıyor. Aslında kendi usulsüzlüklerini itiraf ediyor. İşini düzgün yap, partiyle ne işin olur ? Gerzek o belediye sana siyasi görüşüne göre değil, yaptığın işe göre davransın.

Sayfa 154/1001 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •