Sayfa 154/345 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Derinlikte 600 bin satış 60 bin alış bari acıma.tabana vurda sende rahatla bizde rahatlayalim be tahtacı. Dolar yüzde 7 yukarda bütün gün kağıdı baskiladilar la bize giren üç beş tahtaciya giren milyon milyon vallahi ilginç

2. Ak takı eleman davetsiz misafırse ,fena dövecek gibiler!!!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Derinlikte 600 bin satış 60 bin alış bari acıma.tabana vurda sende rahatla bizde rahatlayalim be tahtacı. Dolar yüzde 7 yukarda bütün gün kağıdı baskiladilar la bize giren üç beş tahtaciya giren milyon milyon vallahi ilginç
    Sn Stonhand emin ol arz tarafındaki lotlar talep tarafından daha az arz tarafındaki lotlar feyk lotlar dır eğer 600 bin lot gerçekten yazılı olsaydı şu an bir birileriyle yarışırcasına daha alt kademelere lotlar yazılır ve tabanı görürdük 200 bin lot alım gelsin nasıl hoplarlar
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4. 175 176 herkesin beklediği rakamlar bu gün için

Bugün bir atak bekliyorum..

6. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. https://twitter.com/i/status/1666425794581745669
    Bakalım bizim ceo muz aydına sadece 8 yıl önce yaptığımız ges i ziyarete mi gitmiş yoksa iş bağlamaya mı gitmiş

8. Şahsen ben olsam iş yaptığım herhangi bir Osb bölgesinde iş yapıyorsam o bölgedeki tüm İşletmeleri irili ufaklı tüm hepisini kapı kapı gezer sırf işletme sahiplerine bilgilendirme amaçlı ges kuruduğunda faydalanacağı Teşvikleri anlatırdım o Osb de ges yapılmadık işletme bırakmazdım o satış pazarlamada koltuğunda oturanların hepisini sahaya sürerdim

Sayfa 154/345 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •