Derinlikte 600 bin satış 60 bin alış bari acıma.tabana vurda sende rahatla bizde rahatlayalim be tahtacı. Dolar yüzde 7 yukarda bütün gün kağıdı baskiladilar la bize giren üç beş tahtaciya giren milyon milyon vallahi ilginç
Derinlikte 600 bin satış 60 bin alış bari acıma.tabana vurda sende rahatla bizde rahatlayalim be tahtacı. Dolar yüzde 7 yukarda bütün gün kağıdı baskiladilar la bize giren üç beş tahtaciya giren milyon milyon vallahi ilginç
Ak takı eleman davetsiz misafırse ,fena dövecek gibiler!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Sn Stonhand emin ol arz tarafındaki lotlar talep tarafından daha az arz tarafındaki lotlar feyk lotlar dır eğer 600 bin lot gerçekten yazılı olsaydı şu an bir birileriyle yarışırcasına daha alt kademelere lotlar yazılır ve tabanı görürdük 200 bin lot alım gelsin nasıl hoplarlar
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
175 176 herkesin beklediği rakamlar bu gün için
Bugün bir atak bekliyorum..
https://twitter.com/i/status/1666425794581745669
Bakalım bizim ceo muz aydına sadece 8 yıl önce yaptığımız ges i ziyarete mi gitmiş yoksa iş bağlamaya mı gitmiş
Şahsen ben olsam iş yaptığım herhangi bir Osb bölgesinde iş yapıyorsam o bölgedeki tüm İşletmeleri irili ufaklı tüm hepisini kapı kapı gezer sırf işletme sahiplerine bilgilendirme amaçlı ges kuruduğunda faydalanacağı Teşvikleri anlatırdım o Osb de ges yapılmadık işletme bırakmazdım o satış pazarlamada koltuğunda oturanların hepisini sahaya sürerdim
Yer İmleri