YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Borsaya da verdiler. Pozisyonları short olduğu için borsa gevşedi mi eregl ye çok sert girişiyorlar. Eski dönem açıkcılar aklıma geliyor . Borsa düşerken gözleri dönerdi eksi 200 olsa limit oraya kadar çakabilirlerdi.
Burada da bu hikaye var. Borsa 0.10 0.20 bile düşse dikkat et anında 20 30 kademe çakılıyor.
Borsa dönünce zorla istemeye istemeye alıyorlar biraz. Ana poz. SHORT çünkü. Bu pozlar kapanır yeni pozlar açıldığında tersine çalıştırmaya başlayacaklar. Bir short bir long poz açıp çek bırak yapıyorlar aylardır. Bunu da borsa daki duruma falan göre uyduruyorlar. Bir hikayesi olsa 3 long bir short falan gidecekler. Çok çok Olumsuz bir durumu olsa 2 short bir long falan işte. Ağustos vade bir dolsun bakalım. Duyum muyum yok yani. Tabi hepppp bahsettiğim 2 dolar üstü almış çok yoğun bir grup da var. Arada onlardan birisi falan pes edip lanet edip çakıyo . Ana pozları zaten o yüzden short bir açıdan da. 600M sıkıntılı mal var tahtada.
Y/F bu tahtada benim favorim, olumlu bir haber gelecekse hemen yüklüce bu tahtada pozisyon alır ve haberin düşmesini bekler, sonrasında yukarı sürerek başlar ve kaçınılmaz son, basar!
Tabiki sende Y/F nin sırtına binip bu durumdan istifade edeceksin!
Sanırım bu şirketten Y/F ye iyi duyum geliyor, insider trading![]()
Sıradaki pompiş bedelsiz haberi olabilir. Aşırı uzadı süre. eregl den sonra başvuranların sonuçlandı. Bu bekletiliyor. Demek önce altın haberi vardı. Araya bilanço sokuşturuldu. Şimdi ise çok açık müthiş baskı kurmuşlar. 55 tl lere doğru bir çek bırak daha mı yapılacak acaba. Borsada feci patinaj çekiyor. Birileri bizden haber bekleyin demiş sanırsam. Bir yöne sert kıracak direksiyonu haber geldiğinde (kendilerine yani. bize gelecek değil o haber )
Ben şu an olumlu birşey beklemiyorum. Hatta söyledim de Altın falan hikaye. Duruma göre poza göre haber akışı sağlanacak. Çıktı çıkıyor görüşüldü görüşülecek aaa yok muş aa var ama zayıf aaa hem var hem yok ama başka bişi var. Çek bırak çek bırak. İyi malzeme çıktı yani.
Bu takası biraz daha geriden almak lazım. Bence 100M civarı bir lot yatırım fonlarına trampa edildi. Ardından 5 ağustos çöküşü geldi. İyice yağ sürdü ekmeklerine.
Not: İşin ilginci oyak yatırım da satmış. Hani alımda idi ya ilk gün.![]()
Yer İmleri