Sayfa 155/814 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Sen niye üstüne alıyorsun ayrıca ben geyik yapmadım sadece param tansiyonuma bağlı degil, aynı durumda gnpwr de de gitti sağlığımız yerinde olsun gerisi düzelir sağlık tavsiyesidir ytd

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Morpheus1 ve Airforce sizleri taktir ediyorum çok sabırlı ve düzeyli insanlarsınız Allah sizden razı olsun

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by canbo66 Yazıyı Oku
    Morpheus1 ve Airforce sizleri taktir ediyorum çok sabırlı ve düzeyli insanlarsınız Allah sizden razı olsun

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eyvallah dostum. Elimizden geldiği kadar paylaşım yapmaya bilinmezliğin açığa kavuşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Biz de insanız hatamız olur ancak yanlışımız olmaz inşallah.

halefselef arkadaşım nasıl üstümüze alınmayalım. kötü temennilerde bulunduğun kağıt benim ve bir çoğunun tek veya ana kağıdı ve beklentimiz büyük. Ama sen batsın bitsin diye dua ediyorsun. Lütfen diyorum.

4. .Pp canını sıkma bende çok zarardayim ama onlara vermektense batmasını tercih ederim Bu benim tercihim. Yatırım yaparken bunların ne kadar adi yollara başvuracakları ni bilerek yaptım ASELSAN almasını bizde biliyoruz. Aynı gemideyiz gemiye zarar vermiyorum ama düşüncelerim böyle. Aeo

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Flama formasyonuyla başlayan trnsk son dönem macerası, azalan takoz formasyonuna dönmüştür. Her tepe ve dipte hacim azalışı formasyonun kesinliğini göstermektedir. Trnsk önümüzdeki dönemlerde de teknik desteği almak istiyorsa bu hafta başı itibariyle azalan takozun gereğini yerine getirmek, doğru dürüst bir KAP açıklaması, yönetim kurulu kararı ve SPK başvurusu yapmak ve 0,53 direncini kırmak zorundadır. Aksi durum kağıdı büyük çöküşe götürebilir. YTD
    Attached Images Attached Images

6. 0,53 direnci ve aşılması halinde çok yükseklere ulaşacak olan çanağımız..
    Attached Images Attached Images

7.  Alıntı Originally Posted by DARKknight Yazıyı Oku
    0,53 direnci ve aşılması halinde çok yükseklere ulaşacak olan çanağımız..
    2 nick eskittin bu bildiğim 3. Su nerelerdeydin ;)

8. göçürtmem gereken kağıtlar vardı. Gıcık olmuştum. E göçürtürken çöktüler tepeme ceza aldım. Artık sadece teknik konuşcam. Bıktım. Muhatap olmucam ölümlülerle..

Sayfa 155/814 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •