Bu haber yarın hisseyi nasıl etkiler sizce tavan olsun demiyorum ama 6,50 ler olur mu ?
Bu haber yarın hisseyi nasıl etkiler sizce tavan olsun demiyorum ama 6,50 ler olur mu ?
Kardeşim ben varsayımlar üzerine yazdım bedelsiz tabiki daha olası ama bedelli yaparlarsa ben seve seve katılırım millet bedelinden korkar kaçar bence yatırımlık hisseler için en güzel bölünme ve sermaye arttırma yöntemi tabi şirket sahibi dürüst olacak ihlâslar ve metro yada diğer zırt-pırt bedelli yapan şeref yoksunu şirketler gibi olmasın yeter ama şu geçmiş yık karları tam olarak nerde geçiyor onu bana öğretirmisin lütfen
asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Şirketin kasasında geçmiş yıl kârları varken teknik olarak bedelli olmaz yapmazlar, gecmis yıl kârları ve enflasyon düzeltme farkları bilançoda yazar incelerseniz.
10 olması gereken kağıt 6.50 lere razı bir Ky yaratıyor maalesef, paylaşmayı bilmeyen patronların başarısı...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alınan şirket, Eski bilgilerden derleme.. 08.09.2017 tarihli haber..
Enerji Günlüğü - Aydın’ın Nazilli ilçesi ile İzmir’in Kiraz ve Beydağ ilçeleri sınırları içinde 50 MW kapasiteli Kirazlı Rüzgar Enerjisi Santrali kurulacak.
Kiraz Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından Aydın İli, Nazilli İlçesi ile İzmir İli, Kiraz ve Beydağ İlçeleri sınırları içerisinde rüzgardan elektrik enerjisi üretmek amacıyla toplam 50,4 MWm/50 MWe kurulu gücünde Kirazlı RES projesinin kurulup işletilmesi planlanıyor.
126.000.000 TL bedelli proje kapsamında 14 adet 3.57 MW’lık rüzgar türbini kurulumu yapılacak. Aydın İlinde 5 adet türbin, İzmir İlinde ise 9 adet türbin ve Şalt Merkezi yer alacak. Proje ilk olarak 20 adet rüzgar türbini kurulumu şeklinde planlanıp ÇED Gerekli Değildir kararı almıştı.
Santralden yılda 188.000.000 kWh elektrik üretilecek ve elde edilecek elektrik, enerji nakil hattı ile tek hat şemasına uygun olarak Nazilli TM Yüksek Gerilim bağlantı noktasına iletililecek.
Projenin inşaat aşaması kapsamında 50 kişi, işletme aşamasında ise 12 kişinin çalıştırılması planlanıyor.
Kirazlı RES için halkın görüşü alınacak
Enerji Günlüğü - Aydın’ın Nazilli ilçesi ile İzmir’in Kiraz ve Beydağ ilçeleri sınırları içinde kurulması planlanan 50 MW kapasiteli Kirazlı Rüzgar Enerjisi Santrali için halkın görüş ve önerileri alınacak.
Kiraz Enerji Yatırım Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından Aydın İli, Nazilli İlçesi ile İzmir İli, Kiraz ve Beydağ İlçeleri sınırları içerisinde rüzgardan elektrik enerjisi üretmek amacıyla kurulması planlanan toplam 50,4 MWm/50 MWe kurulu gücünde Kirazlı RES projesine ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 26/09/2017 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.
ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AYDIN Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek.
126.000.000 TL bedelli proje kapsamında 14 adet 3.57 MW’lık rüzgar türbini kurulumu yapılacak. Aydın İlinde 5 adet türbin, İzmir İlinde ise 9 adet türbin ve Şalt Merkezi yer alacak. Santralden yılda 188.000.000 kWh elektrik üretilecek ve elde edilecek elektrik, enerji nakil hattı ile tek hat şemasına uygun olarak Nazilli TM Yüksek Gerilim bağlantı noktasına iletililecek.
EGE’DE 50 MW’LIK KİRAZLI RES KURULACAK
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +89 olurken, ortalama tahmin +65 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +406 puan olurken, en düşük beklenti -351 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 10'u negatif, 23'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +89
Ortalama : +65
Maksimum : +406
Minimum : -351
Katılımcı: 33[10(-)23(+)]
Yer İmleri