Değerli arkadaşlar şirketin Genelkuruluna katılan bir yatırımcı olara şunu gördüm şirket 2017 başlangıç olmak üzere önemli bir büyüme sürecine girmiştir Nisan ayı başında önemli bir kapasite artış yatırımı biterek devreye giriyor Önümüzdeki yıllarda Nuh yapı ve Nuh Gayrimenkulün halka arzını büyük imtimale göreceğiz Çimento ve klinger kapasitesinin öümüzdeki yıllarda yüzede 50 daha artırmaya dönük yatırımın yapılması yüksek ihtimal şirketin bu yatırımı yapabilmesi için gerekli ÇED raporu geçmiş yıllarda alınmıştı Bu şirkete yatırımcı olan arkadaşların biraz daha sabır etmesi gerektiğini düşünüyorum
Ömrümüzden 10 yıl aldı. Daha da bekletmemeli artık ayıptır.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nuh Çimentocu... Bir gün elbet...
24 yıldır borsadayım yeminlen ben boyle ac gozlu ortaklar gormedim bunların bu ozellgini bilen hic kimsede bu kagıda girmiyor ne kucuk yatırımcı ne buyuk yatırımcı ne spekler sayfa bombos kendi kendimize yazıyoruz sirketin ici dolu ama fiyat bos ortkalar sagolsun yıllardır fiyatın icine ettiler bosa kendimizi yoruyoruz o kadar olumlu beklenti varken yukselmiyorsa bos oglu bos kagıttır .hayırlı gunler
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Yatırımcı ilişkilerindeki yetkili arkadaş genel kurul toplantısında daha önceden ilan edilen 3 madde haricinde bir gündemin ele alınmayacağını düşündüğünü söyledi
Duran varlıkların yeniden değerlendirilmesi yahut sermaye arttırımı beklemek boşa ümit mi
Böylesi kararlar önceden duyurularak mı alınıyor?
Yetkili arkadaşı dkyim!ne dicekti bedelsiz verilecek mi dicekti..bırakın boş muhabbet leri...
Aynen öyle reis katılıyorum size..
Genelkurul başlamıştır heralde....
Nuh Çimentocu... Bir gün elbet...
Yer İmleri