Burasi forum arkadaslar, saygi cercevesinde herkes dusuncesini paylasmakta ozgur (ya da olmali)... Tum ortaklarimiz ayni fikirde olmak zorunda degil ki!.. Cok etkileniyorsaniz girmezsiniz... Dun dusuncesini paylasan arkadasimin (goruslerinin hic birine katilmasam da) mesajini okudum bir kac kez... En ufak bir saygisizlik goremedim mesajinda...Neden ustune bu kadar gidiyoruz anlamadim dogrusu... Bu tahtanin boyle guzel gunleri olmadi gecmisinde inanin... Gelin keyfini cikaralim, bilgiyi, kazanmanin tadini birlikte cikaralim... Elestirelim ama kirmayalim... Selamlar, saygilar, bol kazanclar...
Not: Dusuncene lanet olsun!.. Ama o dusunceni rahatca dile getirebilmen icin canimi seve seve veririm... demis Voltaire 200 yil once... Maalesef bu topigin guzel gunleri cok ama hem de cok azdir. En umutsuz gunlerimizde bile bu topige renk katan tum eski dostlar fikirlerini cekinmeden ortaya koymus ama birbirini kirmamaya azami ozen gostermistir... Umarim bundan sonra da oyle olur. Dedigim gibi paylasmanin tadini cikaralim. Teknik analiz, takas ya da olumlu olumsuz gorus ya da uyarilarini paylasan tum ortaklara sonsuz tesekkurler...
Yer İmleri