Biraz haberlere katlanayım dedim.
1 kişi daha geçim sıkıntısından kendini yakmış.
akp den önce, kitap fırlatıldı veya kasa atıldı bahanesi ile, Türkiyedeki o dönem hakim medyası yahudi medyası, yaygarayı koparır, hükümeti düşürürdü. 2 kez yaygara yaparak düşürdüler.
Tabi hükümetten inenlerde medeni idi. Barbar değildi. Suçu kendilerinde aradılar.
Şu an Kendini yakan üçüncü yada dördüncü kişi.
Yahudi medyası gazeteleri TV leri akp ye kaptırdığından, eskisi gibi yaygara koparamadı. Mevcut hükümet şu an işlerine yarıyor olsaydı, tüm istanbul kendini yaksa yinede haber yapmazlardı. Ama şu an işlerine yaramıyor o sebeple yaygara yapacaklar ama ellerinde medya pek kalmadı. Kalan medya hükümetin ekonomik baskısı altında açıkça yaygara yapamıyor. Dolaylı yollardan vurmaya çalışıyorlar.
Hükümette suçu kendinde aramıyor, başkasına yıkıyor, gitmeyede niyetleri yok.
Zaten gitseler bişey değişmeyecek Belki 10 yıllık bir ara dönemden sonra, akp dende kötüsü gelecek. berbat özal ailesinden sonra ara geçişler oldu ve daha berbadı akp geldi.
Zaten çağa uygun olmayan Kültürün içine son 80 yılda iyice etmişler. Yahudiler TR halkını, kendi işlerine yarayacak şekilde dönüştürmeye çalışmış. Bu hale getirmiş.
Ülkeden eğitimliler kaçıyor. Bilinçsiz cahil halk artı suriyelilerle başbaşa kaldık.
Bu arada imamoğlunun orhan pamuk gibi bir ajansla çalışıyor olabileceğini ilk ben yazmıştım. Tabi nerde yazmıştım hatırlamıyorum. Şu an tüm medya bunla çalkalanıyor. imamoğlu acaba proje adamımı.? Yani güçlü bir grubun piyasaya sürdüğü bir adammı.? Açıkça abd nin yada diğer deyişle yahudilerin adamımı.?
Her şey, tüm gösterge ve gelişmeler o ihtimali işaret ediyor.
Milletin anasının orasına koyan zihniyetmi.? Yoksa "orasına koyan" zihniyete sahip kalabalıkları yaratıp, sonrada kontrolu kaybeden sömürgeci yahudilermi.?
Seç beğen al.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri