Sayfa 155/185 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Euhol e spk cezaları döşemiş..300.000 tl ye yakın
    ok.. bende zaten euhol dıye yazmıstım.. sız gonderınızde euyo nun hak ettıgı degere gelmedıgınden bahısle ...bende m.ş nın grup sırketı olması nedenıyle haberı yazmıstım.. kolay gelsın

bazı konularda da yanlış anlasılma olmuş ...haber derken ben benım kopyaladıgım haberı yazıyorum obur arkadaş başka bırsey sormu cevap onaymıs....kolay gelsın...konuyu fazla uzatmyayyım...sonucta euyo beklentımız devam
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

2. bugunku aldı lottan 15,000 lot bırakmıs kendıne

3. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/667477 gemının motorurunda gelışmeler var metroyla kan bağları guclenıyor,,göbeğımız euhol e bağlı gelışmeler pozıtıf,,, bu ayak seslerı güzel,,

4. Pay başına net aktif değeri 1.3063 olarak 1.30'u geçmiş bulunmakta.
    İlgililere duyurulur.
    Bu kadar baskıya ne gerek var,bırakın su yolunu bulsun artık...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Metro yine 0.85 te satışı var oraya 257 k koymuş

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Metro yine 0.85 te satışı var oraya 257 k koymuş

Metronun malı bitti 85 teki.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Metronun malı bitti 85 teki.
    252k kaldı metro ve seker satiyor

Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Bence bu tahtadaki metro çakma galip
    O yüzden küçük alıp satışlar yapıyo...

Sayfa 155/185 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •