Sayfa 155/884 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Otkar ;) Altay tankı ihalesinin olumlu sonuçlanmasını umut ediyorum...Evdeki hesap çarşıya uyarsa ordaki pozisyonumu 145-150 arası kapatıp burdaki pozisyonumu arttırmak istiyorum bakalım nasip [emoji4]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    hayırlısı olsun Basicas.... maaliyetin düşüktür umarım. dikkatli ol , hisse oldukça primli , Koç grubuna vermezlerse ihaleyi , tersine çok sert hareketler olabilir.... İhaleyi alması durumunda bile beklenti gerçekleşti deyip , yine çakabilirler.... bunlar speklerin hareket tarzları , inşallah en karlı şekilde çıkar , VESBE de buluşuruz

--------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir...

2. EUR çok yükseldi bu da mı gol değil ! İhracattan parite farkından 2018 'e iyi bir giriş yapacak.
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

3. Spek ishal olmuş , altına kaçırıyor

------------------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

4. Senin gibi kağıdın... bist %2 çıktı sen düşeydin en azından

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by MaRCaF Yazıyı Oku
    Senin gibi kağıdın... bist %2 çıktı sen düşeydin en azından

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Çakallar , 13.80-11.80 aralığından verdikleri pozisyonları geri almakla meşguller , bunun içinde bıktırma ve yıldırma politikası oynuyorlar , kısacası puştluk yapıyorlar... 35.000 adet VESBE taşıyorum , bu ********lere buradan yada altından kaptıracağım 1 lot bile yok ... Zaten fiyatı düşürseler , piyasada ben dahil herkes kelepir diye atlayacaktır... sonuçta düşürdükleri takdirde kademe kademe pozisyonlarımı artıracağım ... ama SPEK in puştluk yapması sonucu düşüşlerde bu artırımı yapacağım....

Bir kez daha yazıyorum , satışları %70-75 oranında ihracat olan bir şirket Yıllık özsermaye karlılığı usd bazında %10-12 civarında iken ve son 2 yılda ortalama usd bazına göre %7-8 civarında temettü verimi varken , olası düşüşler üzerinde kelepirliği artırır , iştahımı kabartır......

Sonuç olarak , sPEK ancak dubayı alır....

----------------------------------------------------------------
    Son düzenleme : Lonely_Trader; 16-01-2018 saat: 21:36.

netturko Guest
    ağustostan beri yatıyor 5 ay olmuş yokki denetim birileri ciksa noluyor arkadaşım dese bunlara oda yok yazık vestel ....

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    takas varmı bugünün

8.  Alıntı Originally Posted by netturko Yazıyı Oku
    takas varmı bugünün

ben takasları göruyorum , ama size tavsiyem takaslara takılı kalmayın ... uyanıklar her gün kurumları değiştirip , dikkat çekmemek için kendileri çalıp kendileri oynuyor... bu esnada yükseliş inişlerde , al-sat yapmaya çalışan tiplerde mevcut... Takasına bakmıyorum bile. burada temel bana yeterli , şunuda biliyorum , buradaki çakallar istedikleri pozisyonları almadan , harekete geçmezler.... taaa ki onlardan büyük biri gelipde ,bunları tokatlayana dek..... bir arkadaşım var 6 ay önce 300 bin adet taşıyordu.bunları 12 üzerinden stoplamıştı... henüz 40-50 bin adet aldı buralardan , ona diyorum çiz al buradan , bu ****lere inat diyorum , oda inatla aşağı vururlar diye bekliyorum , onlara sürprizim olacak diyor..... Ben onada diyorum , bir daha bu seviyeleri rüyanda görürsün diyorum , kaçırma fırsatı diyorum , ama bakalım o mu haklı çıkacak , ben mi göreceğiz zamanla....
    -----------------------------

Sayfa 155/884 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •