Sayfa 155/500 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by justjust Yazıyı Oku
    Bilançonun ne geleceğinide bilmiyordur emin olun.mümkün mü böyle birşey?dikkati elden bırakmayın.gaza gelmeyin.
    Sayın justjust; yazdiklariniz bana yonelikse eger bi kaç kelam da ben edeyim ki millet davul çalınıyor zannetmesin..
    Bilançonun ne geleceğini şirket dışında kimse bilmiyordur merak etme. Sadece temel analiz bilgin varsa geçmiş bilancolara yönelik kıyaslama yöntemiyle tahmin yürütür ve beklenti içine girersin. Tabi ki bilanço okumayı biliyorsan..
    Birilerinin yazdıkları hakkında akıl yürütürken daha dolu şeyler yazmak lazım, yoksa bu sayfalarda ziyan olanları çok gördük.
    Son birşey; Mevzuat yönünden sıkıntı olmasa ben burada kâr beklentimi de hedef fiyatımı da (şirketin ederini ) yazardim merak etme.
    Daha iyi bir analizci olduğun iddiasına sahipsen buyur yol göster.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...

2. Size değil spek için yazdım onu.bilmemesi imkansız patron işin içinde zaten

3. Sen özelden yazabilirsin.memnun olurum.ky burada adapsız ya da olmadık birşey söylemem edep olduğu sürece.benim kafaya taktığım spek ve onun patronu

4. Tık tık tık 😈😈😈

5. Bilanço ne zaman gelir ki😇😇😇

6. Kesin tarih yok. 21 ağustosa kadar zamanı var.

7.  Alıntı Originally Posted by justjust Yazıyı Oku
    Sen özelden yazabilirsin.memnun olurum.ky burada adapsız ya da olmadık birşey söylemem edep olduğu sürece.benim kafaya taktığım spek ve onun patronu
    Özelden dün yazdım , mesajlar ulaştı mı?

Sayfa 155/500 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •