Sayfa 155/692 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    1.13 + 0.19 = 1.32 X 620.000.000 Tl = 818.400.000 Tl

Kasada var 700 milyon Tl. Alacaklar 176 milyon Tl...Yani nakit 876 milyon Tl...Tek kuruş borç yok...

Yani bu borsa ise, biz başka bir alemdeyiz...

Tarihe not düşme adına yazdım. YTD
    Ben büyük resme bakarım, ayrıntılarla işim olmaz. Sonuçta birileri Vahitçiğimin ayağına basmış, O da hem bu çocuğa hem de diğerlerine bu yolla mesaj göndermiş. Ayağına basma durumu olmasa kimse kimseye ceza vermez bu piyasada. Herhalde SPK'nın yatırımcıyı koruma adına böyle bir karar almayacağı konusunda hemfikirizdir...

Umarım Pazartesi'den itibaren şirketin hem finansallarına hem de itibarına uygun fiyatlamalar yapmaya başlarız. Yapmazsak bu her iki mesajı tarihin çöplüğüne atacağım...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Hasan Meşe ? evet klasik taşeron daha önce de patronun işini yapıp ceza almıştı

bu durum işte rahatsız edici nokta, yine mi patron adına işlem yapıyor acaba ??? !!!!

Bu noktaya özellikle dikkat sn. hissedarxd, pazartesite çok hayal kurmamak lazım

ama burda asıl operasyonu yapan başkası
     Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Cante bugun hic islem olmamis bile dogru duzgun. Cezayi asil klgyo icin yemis. Serkan akin - serhat serdar ustun - Hasan Mese falan hep ayni ekip

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Cante bugun hic islem olmamis bile dogru duzgun. Cezayi asil klgyo icin yemis.
    Bugün yapılan işlem için bugün ceza çıktığı nerede görülmüş ?

#CANTE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02112106271970

Net bir şekilde gözüküyor işte.

4. Evet hepsi ayni ekip. Hatta agababalarida istanbul da esas isin basi o.
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bu durum işte rahatsız edici nokta, yine mi patron adına işlem yapıyor acaba ??? !!!!

Bu noktaya özellikle dikkat sn. hissedarxd, pazartesite çok hayal kurmamak lazım

5. Klgyo icin ceza verildi adama iste
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bugün yapılan işlem için bugün ceza çıktığı nerede görülmüş ?

#CANTE #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02112106271970

Net bir şekilde gözüküyor işte.

6.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Klgyo icin ceza verildi adama iste.
    Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. Maddesi çerçevesinde, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KLGYO.E ve KLGYO.R) ve Çan2 Termik A.Ş. (CANTE.E) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 14/02/2022 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" tedbirleri uygulanacaktır.
    Bu ne çocuğum ?

Şaho sen misin bu yazan yoksa ?

7. Kardes tamam sen haklisin uzatma. Bildigin yoldan git. Ne anlattigimi bile anlamiyon daha neyse

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

sayın hayek ben birazda sizin yorumlarınıza istinaden bugün bu hisseden çok az bir miktar aldım çok soru işareti bırakıyorsunuz bildiğiniz birşey varsa açık söylemenizde fayda var ben bu konudaki düşüncemi açık söyledim buradada söylüyorum bu hisse, şayet manipilatör patronun adamı değilse pazartesi 5-6 kademe yukardan açılabilir.SPK nın bu ******** hırsızların açığa satışlarını nasıl yerine koyacaklarını çok iyi gözlemesi lazım hatta tavandan basacaksın bunlara malı batsın bu ********ler

Sayfa 155/692 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •