Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kasap dükkanında satılan sığır eti, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kilosu bin 200 dolar (yaklaşık 10 bin TL) olan et için yurt içi ve yurt dışından birçok talep geliyor. Kasap Bedirhan Günbey, etleri 40 ila 60 gün kaya tuzunda bekletip özel baharatlarla marine ettiklerini belirterek, "Etlerimiz bir buçuk dakikada pişip yemeye hazır hale geliyor" dedi. Kasap Mehmet Günbey ise bazı müşterilerin dükkana gelerek etin pahalılığından dolayı espri amaçlı olarak araba takası teklif ettiklerini söyledi.

2. Dün saat 16 gibi eşim, TEB bankamatiğinden hesabıma 5 bin tl. yatırmaya çalışırken bankamatik parayı sayıyor ve arızaya giriyor. Beni arayarak durumu söyledi . Bankamatikten ayrılma dedim ve 800 lü numarayı aradım. İhtilaf formu düzenlediler. Sistemde arızanın göründüğünü, beklemeye gerek olmadığını, teknik ekip yönlendirdiklerini paranın yapılan sayım- kontrolden sonra 4 gün içinde hesabıma yatacağını söylediler.

Eşime durumu anlatarak ayrılabileceğini söylediğimde , Bankamatiğin çalışmaya başladığını ama sadece para çekenlere hizmet verdiğini, para yatırmak isteyenlere '' bu işlemi yapamıyoruz, en yakın denizbank ve finansbank bankamatiklerinden deneyiniz ' yazdığını söyledi. Bekliyoruz şimdi paranın hesaba yatmasını. Alicengiz oyunu olmazsa.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün saat 16 gibi eşim, TEB bankamatiğinden hesabıma 5 bin tl. yatırmaya çalışırken bankamatik parayı sayıyor ve arızaya giriyor. Beni arayarak durumu söyledi . Bankamatikten ayrılma dedim ve 800 lü numarayı aradım. İhtilaf formu düzenlediler. Sistemde arızanın göründüğünü, beklemeye gerek olmadığını, teknik ekip yönlendirdiklerini paranın yapılan sayım- kontrolden sonra 4 gün içinde hesabıma yatacağını söylediler.

Eşime durumu anlatarak ayrılabileceğini söylediğimde , Bankamatiğin çalışmaya başladığını ama sadece para çekenlere hizmet verdiğini, para yatırmak isteyenlere '' bu işlemi yapamıyoruz, en yakın denizbank ve finansbank bankamatiklerinden deneyiniz ' yazdığını söyledi. Bekliyoruz şimdi paranın hesaba yatmasını. Alicengiz oyunu olmazsa.
    Bankamatik parayı sayıp almışsa ve hesaba işlememişse 1-3 gün içinde para hesaba geçiyor....Bence sıkıntı olmaz....tecrübeyle sabttir...

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün saat 16 gibi eşim, TEB bankamatiğinden hesabıma 5 bin tl. yatırmaya çalışırken bankamatik parayı sayıyor ve arızaya giriyor. Beni arayarak durumu söyledi . Bankamatikten ayrılma dedim ve 800 lü numarayı aradım. İhtilaf formu düzenlediler. Sistemde arızanın göründüğünü, beklemeye gerek olmadığını, teknik ekip yönlendirdiklerini paranın yapılan sayım- kontrolden sonra 4 gün içinde hesabıma yatacağını söylediler.

olmaz .
    alırsınız parayı.olabilecek bir senaryodur. Para çeken vatandaş sorun yaşamayabilir. o ayrı bir operasyon.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kasap dükkanında satılan sığır eti, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kilosu bin 200 dolar (yaklaşık 10 bin TL) olan et için yurt içi ve yurt dışından birçok talep geliyor. Kasap Bedirhan Günbey, etleri 40 ila 60 gün kaya tuzunda bekletip özel baharatlarla marine ettiklerini belirterek, "Etlerimiz bir buçuk dakikada pişip yemeye hazır hale geliyor" dedi. Kasap Mehmet Günbey ise bazı müşterilerin dükkana gelerek etin pahalılığından dolayı espri amaçlı olarak araba takası teklif ettiklerini söyledi.
    Kanatlı hayvanlara bu tarz bir fermantasyon bizim kültürde var ama kırmızı ete hiç deneyeni duymadım..İlginç ve aşırı pahalı ama memlekette kolay para kazanan çok olduğundan müşteri sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    olmaz .
    alırsınız parayı.olabilecek bir senaryodur. Para çeken vatandaş sorun yaşamayabilir. o ayrı bir operasyon.
    İnşallah terslik olmaz. Doktor ücreti olarak kredi kartıyla ödediğim miktarın karşılığı olarak yatırmıştım. Durup dururken 5 bin tl. zarar etmek istemem. Dijitalleşme- otomasyon çok iyi lakin bu gibi sevimsiz durumlarda '' şimdi banka memurları olsaydı, kafam rahat olurdu '' noktasına evriliyor insan.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Kanatlı hayvanlara bu tarz bir fermantasyon bizim kültürde var ama kırmızı ete hiç deneyeni duymadım..İlginç ve aşırı pahalı ama memlekette kolay para kazanan çok olduğundan müşteri sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum...
    Bu sığır etini bu fahiş fiyattan alacak sığır bulmakta zorlanmaz.
    Kobe etinin yerli versiyonunu icat etmiş.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çin'in yörüngeye fırlattığı 22 tonluk roketin kontrolden çıkması ve Dünya'ya düşeceği yönündeki tahminler gündemdeki yerini koruyor. Uzmanlar yönünü kaybeden ve saatte 27 bin km hızla yörüngede dolaşan roketin, 41 derece kuzey ve 41 derece güney paralelleri arasındaki bir noktaya düşeceğini tahmin ederken, haritaya bakıldığında söz konusu enlemler arasında İstanbul ile Ankara'nın yanı sıra New York, Sydney ve Madrid gibi şehirler bulunuyor.
    Ah Mansur başkan, aramızdaki hassas ilişkileri bozmayacaktın bak, Çin başkenti hedef almış olabilir. Halktan uzak tepelik bir yere düşer mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 155/1002 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •