Sayfa 155/166 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon
Arama sonucu : 1376 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: DYOBY - DYO Boya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by y.arslan Yazıyı Oku
    Olup olmayacağını bilemem ,ben cuma tabandan aldım ,pazarteside alacağım.Ben şirket değerine bakıyorum.
    İş vermiş bugün 400 lot .Bu lotlarda o.şahınkay anın cünkü son 3 aydır iş alıyordu
    Devamlı .bugün kü iş deki satışlar o.şahinkayanın ne kadar var onu kestirmek zor. Şuan ınfo gedik ıs bırse yatırım fonunda
    İki yuz kusur lotu var .
    Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    İş vermiş bugün 400 lot .Bu lotlarda o.şahınkay anın cünkü son 3 aydır iş alıyordu
    Devamlı .bugün kü iş deki satışlar o.şahinkayanın ne kadar var onu kestirmek zor. Şuan ınfo gedik ıs bırse yatırım fonunda
    İki yuz kusur lotu var .
    Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi değildir
    Garantideki malın 35 milyonu halka açık değilse.Geri kalan malın çoğu o.Ş nin sa, son hafta satılan 2,5 milyonun çoğunu gene yan hesaplardan aldıysa,diğer en büyük mal Avusturyalı bir fondaysa.Fonla oş danışıklıysa ,sa sa sa…
    Biz bu bulmacayı nasıl çözeceğiz.

Alıntı Originally Posted by y.arslan Yazıyı Oku
    Garantideki malın 35 milyonu halka açık değilse.Geri kalan malın çoğu o.Ş nin sa, son hafta satılan 2,5 milyonun çoğunu gene yan hesaplardan aldıysa,diğer en büyük mal Avusturyalı bir fondaysa.Fonla oş danışıklıysa ,sa sa sa…
    Biz bu bulmacayı nasıl çözeceğiz.
    Avusturyalı fon yok Eblek diyorsan onda 1 milyona yakın lot vardır üç aşağı beş yukarı
    y.aslan kardeş burası cok karışık bugün iş in satışı sürpriz değildi son zamanlarda 1 milyon civarında mal aldı .o.ş bıtermi sence
    Bazıları o.ş nin borsa hayatı biti diyorlar.
    Sen ne dersin
    Yatırım tavsiyesi değildir Bu yazı ironi dır Al sat tut tavsiyesi

İnfo aracı kurumu cok yerde satıcıydı .
    İnfo icin dedikodu cok var kötü anlamda
    Ne dersin
    Yatırım tavsiyesi değildir

5. Diğer soruna gelince yancı ,foncu zarar eder ama dümendekine hiç bir şey olmaz.Onlar çok zeki insanlar onlar her durumda karlı çıkar.

6. Aracı kurum kendi riskini kendi belirler.Fazla komisyon almak için fazla kredi faizi almak için oransal olarak fazla rısk alınca ters durumda ucu onada dokunabilir.

7. Ortalamadan fazla düşen Dyo gibi hisselerin tabanına bugünde gördüğümüz gibi fazla mal yazamazlar.Hem fiyat düşsün hem mal kaptırmayayım düşüncesi risk içeriyor.

Bu havada kimse mal kaptırmaz .zaten borsa cılar bitmiş .dümende şirket sahipleri var.
    Bence dümende O,ş yok göreceğiz
    Yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 155/166 İlkİlk ... 55105145153154155156157165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •