Sayfa 155/1195 İlkİlk ... 551051451531541551561571652052556551155 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yeni bir magazin konusu çıktı iktidara gerçek sorunları unutturmak için oysa bugün Fatih Altaylı ne güzel yazmış;
    https://www.haberturk.com/yazarlar/f...s-anlamissiniz
    Adamların algısı kuvvetli,yalan dolan meslekleri,yine yazıyorum az sabır,7 haziran seçimlerini bile mumlan arayacaklar,bakalım ertesi gün zat 13 uçağı ne konumda olacak !!!

Gezi Parkı eylemlerine ilişkin beraat kararının bozulmasının ardından Osman Kavala’nın da aralarında bulunduğu 17 sanıklı davada karar açıklandı. Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Ülkemizi büyütmeyi hedef alan yeni ekonomi programımızı uyguladık , elbette sorunlar yaşadık başta küresel ekonomideki çalkantılar bizi çok etkiledi

Erdoğan : Kurdaki hareketliliği kontrol altına almış olsakta bu süreçteki yükseliş fiyatlara olumsuz yansıdı

Erdoğan : Doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere ortaya çıkan artışların can yakıcı düzeyde olduğunun farkındayız

Erdoğan : Baharın ve yaz aylarının sağlayacağı rahatlamaya şimdiden gözünü dikenlere karşı teyakkuz halindeyiz .

Erdoğan: Bundan sonra temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını artırana acımayacağız.

Sayfa 155/1195 İlkİlk ... 551051451531541551561571652052556551155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •