Sayfa 155/1122 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Parazit bu mikrop değil. Bildiğin böcek ama çok ufak. Deri altına giriyor çoğalıyor orada. İnsan derisi ile besleniyor. Giysilerde, koltuklarda uzun süre canlı kalabiliyor. Evde birisine bulaşırsa bütün evi yakın gidin :D Bu ara çok yaygın. AVM'lerde elbise falan deneyeyim demeyin sakın.
    evet böcek beter böcek

2. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ülkemizdeki gayrimenkulleri yurt dışında pazarlayıp satsınlar diye Ticaret Bakanlığı emlakçılara devlet destekleri verecek...

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...d6OQh8v6w&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ülkemizdeki gayrimenkulleri yurt dışında pazarlayıp satsınlar diye Ticaret Bakanlığı emlakçılara devlet destekleri verecek...

https://twitter.com/senolbabuscu/sta...d6OQh8v6w&s=19
    Memleketi direk satsalar ya :D Toptan. Niye parça parça uğraşıyorlar...

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Memleketi direk satsalar ya :D Toptan. Niye parça parça uğraşıyorlar...
    reyis basgana laf yok şunun şurası 14 ayı kaldı.
    onun reyisliğinden halihazırda başımızdayken kıymetini bilelim.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Otelde işim olmaz. Oteller ucuzken de gitmiyordum otele. Onun yerine Avrupa'da hostelde kalıyordum. Avrupa'da hostel işi Euro ve aşı yüzünden yalan oldu artık bundan sonra rota yurtiçindeki bitlilerin mekanları.

Elit yerlerle işim olmaz. Yaşasın bitli yataklar.
    Sn patrick , Siz hic covid asisi olmadiniz mi (cip oldugu icin ) veya oldugunuz covid asinin uzerinden cok uzun sure gectigi icin mi avrupa kapilari kapali.

Birde bu uyuz hastaligi gercekten cok artmaya baslamis. Gecen bir eczaciyla konustum eskiden Turkiye de bu kadar fazla gorulmezdi , muhtemelen siginmacilar nedeniyle bir artis var dedi.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sn patrick , Siz hic covid asisi olmadiniz mi (cip oldugu icin ) veya oldugunuz covid asinin uzerinden cok uzun sure gectigi icin mi avrupa kapilari kapali.

Birde bu uyuz hastaligi gercekten cok artmaya baslamis. Gecen bir eczaciyla konustum eskiden Turkiye de bu kadar fazla gorulmezdi , muhtemelen siginmacilar nedeniyle bir artis var dedi.
    Yok. Hiç covid aşısı olmadım. Covid de olmadım. İnşallah ikisini de olmam

Eczacı doğru demiş. Bu yüzden gelecek seçimde hangi partiye oy vereceğim çok net.

Test de olmadım bu arada 0 - 0 - 0

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Parazit bu mikrop değil. Bildiğin böcek ama çok ufak. Deri altına giriyor çoğalıyor orada. İnsan derisi ile besleniyor. Giysilerde, koltuklarda uzun süre canlı kalabiliyor. Evde birisine bulaşırsa bütün evi yakın gidin :D Bu ara çok yaygın. AVM'lerde elbise falan deneyeyim demeyin sakın.
    sadece avm'de elbise denememekle kalsa kolay, gittiğiniz otelde silindiğiniz havludan veya yataktan tutun da
    toplu ulaşımda, restaurantta veya bir parkta oturduğunuz koltuğa kadar risk yelpazesi geniş..

o zaman istanbul full uyuz
    minibiste sofor ve bir yolcu disinda herkes suri paki afgani ise

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sadece avm'de elbise denememekle kalsa kolay, gittiğiniz otelde silindiğiniz havludan veya yataktan tutun da toplu ulaşımda, restaurantta veya bir parkta oturduğunuz koltuğa kadar risk yelpazesi geniş..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 155/1122 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •