Tabiki kendi düşüncem.. kimseyi etkilemesin..ama ciro eğer önemli ise..benim hesabım 18-19 milyar TL belkide fazlasi
Tabiki kendi düşüncem.. kimseyi etkilemesin..ama ciro eğer önemli ise..benim hesabım 18-19 milyar TL belkide fazlasi
Teknosa son çeyrekte tüm yılın cirosunun %40 indan fazla ciro yapıyor... Tuncay turşucu nün analizi var internette.. ayrıca bu sene daha bir coşku oldu sanki..efsane Kasım yil sonu kampanyaları vs..
Diyelim ki 19 milyar ciro yaptı.. bunun faydası ne olur..hisse fiyatını yükseltirim?.. onu merak ediyorum..
Birebir aynı sektör olmasa da bim ile kıyaslayım dedim. Bim 9 aylık ciro 100 milyar piyasa değeri 82 milyar. Bizim 9 aylık ciro 10.7 milyar piyasa değeri 4.2 milyar. Biz hem daha agresif büyüyoruz..
teşekkürler.
kimse kalmamış forumda.. net kar tahmini yapacak arkadaşlar varsa alalım.. ben 190-215 arası diyorum. bu rakamlar civarı ve üstü gelirse hissede kalma sürem 3-4 çeyrek daha uzayabilir. bu arada düşük gelirse ayrıntılara bakarım. saçma sapan bi kalem gider yazıp törpülerlerse durum değişmez benim için.
beklentin çok mantıklı dostum...yıl sonu net kar 550 milyon tahmin ediyorum...zaten bunu aylar önce de söylemiştim...tek handikap dövizin olası yükselişidir...hükümet değişirse ?? döviz ne olur ?? bilemiyorum...yalnız döviz bu şekilde ucuz kaldığı sürece teknosa maximum fayda sağlar..çünkü döviz ile alınan elektronik ürünler enflasyonun olduğu bir yerde çok ucuz kalıyorlar...o ürünlerin fiyatı da dövize endeksli ,döviz de yükselmeyince ve enflasyon da yüksek olunca o ürünler aslında çok ucuzlamış oluyor...
bunun dışında pazar yeri uygulaması ,e ticaretteki ivmesi, mağaza satışlarının ivmelenerek artması çok olumlu...olası bir ges işinde rol kapması da bonus beklenti olur...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Dün TEB yatırım Teknosa hakkında al tavsiyeli bir rapor yayınlamış...hedef fiyat 40.18 demiş..bizim de aylar önce teknosada 40_50 aralıklarını hedef göstermiş idik..ama o günden bu güne erken seçim beklentileri vede faiz ,bitcoin ve altın piyasalarının canlamasi ile borsamiz olumsuz etkilendi...bu yüzden de bir çok hisse gibi Teknosa da olumsuz etkilenerek soluksuz düştü..umarım en kısa sürede toparlanır...
Yer İmleri