Sayfa 155/343 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

2. Son 15 günde nerdeyse bütün hisseler %15-20 arttı. Bizimki %15 artınca kendini çok arttı zannediyor galiba 3-4 gündür debelenip duruyor.

Ne yapsın bünye alışık değil.

3. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

4. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5. Yakında bu sektörde yeni bir satın alım acıklanabilir. Esnek ambalaj sektörü satın alımların odagında uzun süredir.. bir haber cıksa bir gün bakab potansiyel ortaklık hisse satısı vs diye fiyat 14-15 e atar - kisisel gorusumdur . Ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Sektörde gerçekleşen satın almalara bakarsak şu an bu şirket satılsa (mevcut ciro ile) hisse başı fiyat 4 euro civarında olur. O da 18-20 tl eder.

7. Gördümde bu kadar aç gözlüsünü, böyle aç gözlü patron görmedim arkadaş ya! Yav arkadaş malın %95 inden fazlası bunlarda, belkide %97 civarı bile olabilir tüm yandaşlarla beraber, piyasada sende bende onda kalmış yaklaşık 1.5 milyon lot civarı mal, hala hepsi bana gelsin ben alayım ucuz ucuz derdine düşmüşler, meşhur iktisatçı Keynes bile toprağından çıksa bunlara bi tarafı ile gülerdi, bu kadar sığ bir tahtada, piyasada bu kadar az mal kalmışken yani arz yok ama talep gelincede aşağı bastırılan bir piyasada fiyatların uzunca bir süre yerinde duramayacağını ve günün birinde patlayacağı teorisini bunların gözüne gözüne sokardı da, gözlerini toprak doyursun ne diyeyim ben, bu kadar mal da kalsın artık piyasada değilmi? hepsi bende olsun olmazzzz, hemde bu fiyattan zaten hiç olamazzz, bak CB cim, çift hanelere getir yani 14-15 TL.lere, o zaman tüm mal senin olabilir, yoksa benim malımı hiç alamazsın, ben bekler bekler dururum bir 5 sene daha, Allah bilir 5 seneye kim öle kim kala, dünya gözüyle tüm malların üzerine oturmaksa niyetin, vereceksin ki alacaksın bu da senin diyetin😂😂😂

8. CB ye kapak olsun😂😂😂

Sayfa 155/343 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •