Sayfa 155/981 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Gayet delikanlıyım ve genç emekliyim, sanırsam sizinle de meslektaşım. sıkıntı yok benim açımdan.... Mesela bir soru sorabilirim konudan bagimsiz. Ben bu deli gömleği giymiş ülkede yaşıyorum, parayı burada harciyorum ve geyik yapiyorum. Yetişmiş eleman olarak neden Haymana da yaşarsınız ve özellikle yasamadiginiz ülke için oy kullaniyorsunuz? Bu hak mı? Kullanmıyorsanız istediğinizi yazabilirsiniz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Valla işte tüm bunlara kızıp gittim, 3 sene filan oldu.

Oy moy kullanımyorum, herkes dalgasına baksın banane. Bence de hak mak değil şov sadece.

Kullansam ne değişecek muhalefet de iktidar da EYT destekledi desteklemeyen olsa ona verirdik :D O zamanlar TR de idik herhalde.

şimdi tv'de konuşuyor adam, izliyorum. dediği bir şey var doğru, yaş ilerlediğinde pirimin daha dolmamışken, işsiz kalanların durumu da sıkıntı.
    bir yakınım 7-8 sene önce isveç'teki bir firmadan teklif alıp oraya yerleşti. daha işbaşı yapmadan, ilgili sendikaya üye yaptılar. sonra işbaşı yaptırdılar. sendika olayı bizde bittiği için, işveren istediği gibi at koşturuyor. özel sektörde çalışanların Allah yardımcısı olsun.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hıammmınaaaaa. Suriyeliler bize bakmak için mi geliyormuş la
    Boşuna sövüp duruyormuşum gündilere. Gelsinler lan hepsi gelsin.
    bunlar hiç emekli olmayacaklar mı, olurlarsa onlara bakmak için kimler gelip çalışacak dimi ama?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    An itibarıyla hacim fena değil
    Akşama mehdi mi gelir başkan mı gelir

Emlak sen bilirsin kimin geleceğini

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bunlar hiç emekli olmayacaklar mı, olurlarsa onlara bakmak için kimler gelip çalışacak dimi ama?
    Valla kadın başına 2.1 çocukta nüfus devam ediyor.

Şu an Türkiye 1.5 lerde. Çok geçerli iki soru sormuşsunuz.

1. Şu anki gençler bırak 65, hiç emekli olamayacaklar bu demografi devam ederse.
    2. Olurlarsa şimdilik Afgan ve Suriyeliler geliyor, onlar da göründüğü kadarıyla çalışmıyor ve entegre olamıyorlar. Devletimiz de dil vs öğretmiyor kayıt altına almakta bile zorlanıyor. Yani şu anki gelen kişiler sisteme sadece yük, ama kimse gelmezse de durum 1. de yazıldığı gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Düşündüğün şeye bak abi. O zaman da zimbabvelileri çağırırız onlara da onlar bakar.

https://youtu.be/zNvW-HF-Ggw?si=syGtd2PSLcy6QBdF

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    An itibarıyla hacim fena değil
    Akşama mehdi mi gelir başkan mı gelir

Emlak sen bilirsin kimin geleceğini
    bilmiyorum ama umarım başgan gelmez.. baya mallandık

8. inlekşın poynt dicek mi diye bekliyorum.

Haymanada gözüme kestirdiğim bikaç yer var inflekşin poynt diyen olursa direk paraları dışarı kaçırıyorum bundan sonra böyle.

bıyıklı yabancı dediğin benim dayı

Sayfa 155/981 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •