-
Bir tane mi korkak küçük yatırımcı yok 2,89 a mal verecek ne gariptir
-
-
Verir verir ben hiç aceleci değilim beklerim ben beklicem o vericek 2.50 ye bile verir BIST bu kadar dusmusken hisseyi daha fazla yukarda tutamaz beklenti yok haber yok e o zaman ? Yukselcek hisse endeks dinler mi ya çoktan kaç gündür yaptığı hacimle 4 TL ya kadar giderdi 😀
-
Tahtayı çizeni bir yakalasam varya, durup durup bizim malları alıyor, ne yapacak acaba derseniz
-
Tursusunu kurar yahu neyi alıyor kendi alıyor kendi satıyor 3_4 kademe boşluk 1 lot dahi alıcı gelmiyor oda kendi alıyor kendine geri satıyor gidecek hisse bekler mi aynı yerde dönüp duruyor 10 kademede mal bu 😀 bugün etyat %14 yükseldi avod tavan yaptı gidecek hisse nasıl da gidiyor dimi bu napıyor dansöz gibi kiviriyor 10 kademede birsey yapabileceği yükseltecek yok fazla bile tuttu zaman bol o 2.70 ve daha alt rakamlar buraya gelecek 😀
-
Arkadaş sana mı inanıcam, portföyümde duran mala mı inanıcam, malın varsa yaz alsınlar,
-
Sende de mal hiç bitmiyor ha hayırdır satıyorsun satıyorsun hala mal var 😁ben alttan alicam herzamanki aynı terane degisen ne var yemem ben bunlari alan satan yok tüm işlemler kendine ait adamın 2.70 den alınca aldık yazarız 😀fazla söze gerek yok
-
Bendeki mal bitmez arkadaş, patrondan özel fiyat bekliyorum, 1 6 aydık özenle topladığım malı tahtada verecek kadar akıllı değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri