bitcoine
tepede satış verdiyse
olmuştur o
![]()
bitcoine
tepede satış verdiyse
olmuştur o
![]()
Bu topik için çok doğru tespitler...
Hakikaten topikte geriye doğru baktığımda grafik falan çok az...
Ne idüğü belirsiz (topik sahibinin kendi ifadesi !!!) bir kaç grafik...
Temel analiz var mı? dersen...
Varsa yoksa ilkokul mezunlarına hitap edecek yazılar...
Bilinen klişe replikler: Üretim ekonomisi , montajçı, taşeron sermaye, bla bla bla.....
Bizim KOÇ da gerçekten teknik merkezi zannedip gelmiş buraya...
Benim önerim de amacının dışına çıkmış olan topiğin isminin değiştirilmesi.
Çünkü arkadaş Fatih Terim taktiğiyle çıkmış ortaya: Teknik taktik yok. BAM BAM BAM...
Bu arada 19 Mayıs'ta 10 sayfa Atatürk resmi ile dolmuş sayfa.
Bu kadar işkence onlara yeter. Eline sağlık arkadaşım. Sağol, var ol...![]()
DUHUL : 1999
hadi acıdım
çok zırladın , her zamanki gibi piyasanın gidişatı hakkında hiç bir fikrin senaryon yok
oyun planın da yok
buraya gelip vızıldayarak bir şeyler koyup yorumlamamı istiyorsun
gel gör ki bende de bir fikir yok![]()
olasılıkları ve bu olasılıklardan hangisinin öncelikli olduğunu bir kez daha irdelemeye çalışacağım
kendim için tabi![]()
bist30 da bu yıl içerisinde 110 binin altı yani 105-110 arası beklentim devam ediyor çünkü etmemesi için bir sebep yok
ha bu arada oraya gitmeden önce 132 yapma olasılığı da kuvvetli ancak öyle yada böyle 110 altına bir kanal tedavisi uygular diye düşünüyorum
dolarda 4,8-5 aralığının üstü çok güç , ki o da bist30 110 altına kaydığında gözükür sanırım
oradan itibaren bir kaç sene dolar para kazandırmaz diye düşünüyorum
ne idüğü belirsiz endeksin açılımını vob24 topiğinde verdim , yabancı yatırmcının takas değerinin dolar bazlı grafı
o da mor civarlarında dengelenir yüzde 99
tabi bu arada , ciddi dalgalanma beklentilerim var ama onları , o değerlere yaklaştığımızda masaya yatırırım
günlük graftaki trend çalışmam ile aylık graftaki dip indikatörüm aynı yeri işaret ediyor dip olarak
zamana bırakmakta fayda var
ne idüğü belirsiz endeksin açılımını vob24 topiğinde verdim , yabancı yatırmcının takas değerinin dolar bazlı grafı
o da mor civarlarında dengelenir yüzde 99
tabi bu arada , ciddi dalgalanma beklentilerim var ama onları , o değerlere yaklaştığımızda masaya yatırırım
Yer İmleri