Abi tüpraş yatırımcısı oldugum için koçların bahsettiğin tarzda iş yapma heveslerini bildiğim için de başarılar bana yetersiz geliyor bu şirket ve holding daha iyisini yapmak kabilşyetinde.
Çalışmaları da fazla.
Ama yetmez yetmiyor.
Ben de ticari gönderilerimizi zarfları vs leri her ne kadar elektronik de olsa ufak tefek şeyleri sendeo ile yapmak istedik ama bayi sayısı az.
Tekrara düşmeyeyim sizin bahsettiğiniz meselelerden dolayı da aygaz ın çok yukarılarda olması gerekir.Yatırımları daha hızlı daha verimli her şirketimiz holdingin uluslararası çapta olması gerekir.
Sendeo yu mu kurdun?O şirket Avrupa nın en iyi 5 kargo firması arasına hem uluslararası hem yurt içi gönderiyi domine etmesi lazım.Ben bunu beklerim.
Rahmi Bey le mektuplaşmamızda 1 günde geldi kargo.Çok sevindim.Koç iştirakleri ve şirketleri babamın olsa bu kadar ilgi alaka göstermem.
Bangladeş yatırımını çok önemsiyorum mesela onun için daha fazla iş geliştirilmeli ve daha sade bir yönetimle daha yüksek çapta bir iş çıkarmalı.
Bu şirketler vehbi koç un mirası memleketin kalesi.Durmak yatayda gitmek yakışmaz.En iyisi olmalı.
Niyetim oydu.Sahada eksiklikleri umarım çözerler ve daha ileriye giderler.
Syg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

)
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri