Sayfa 156/818 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 6543 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. şizofren ne onuda biliyorsan ne olayım, yalanmı atacam sana aç bak takaslara en yüskekten kim satmış, en alçaktan kim almış. Bul ortalamaları. Bak bir gün değil, bir hafta değil. kaç aydır böyle. Üstelik beni bu işlemlerim sadece son 3 gün için. Aylarla sen hesapla artık. Yada sana harçlık veren kimse hesaplayın. Yazıyor takaslarda. Hemen bulursunuz. İş konusunda boş konuşanı sevmem.
    %5-10 hayatında kazandınmı sen, bak bu hafta %20-40 kazandım. Yazdımda işlem öncesi hangi kağıt olduğunu.
    Daha ne yapayım. İstersen iki kağıt daha yazayım sana %10 garanti 2 bilemedin 3 gün içinde.
    Ama senin patronunun parasının tadı başka yerde yok. üç kuruş olsun yeterki sizden çıksın, bana yeter.
    Ha kızarsam 2-3 sene bekleyeceğimin ve bu beklemenin bana zarar vermeyeceğini yazayım. Düştükçe alırım. Dalarım.

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Biz yeni borsacı değiliz, sana kızıp gidip MRSHL'ın peşini bırakacak değiliz. Tarihe not düşelim o zaman...

Bugün 20/07/2017 Kapanış da 36,90 Eh artık maliyetimi de sen tahmin edersin nasılsa

MRSHL hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için tablolarımızı da yerleştirelim ki Küçük Yatırımcı nasıl bir köpekbalığı avlamaya çalıştığını bilsin Bilsin ki; Hemen bu işin peşini bırakmasın...

GÜNLÜK

HAFTALIK

Satış yaptığım zaman da ../../.... tarihli işlem sonuç formunu da aha buraya bu tabloları astığım gibi asacam.

Biliyorsundur sen, şizofrenler asla unutmazlar !!!
    Bire bu tablonun Ne demek olduğunu bi yazsan

3. Spk sen görevini yap bak ky cıları yıllarca soyuyorlar görmüyormusun senin görevin ky cıları korumak ama sen hırsızları koruyon ky yatırımcıyi soymaya son spk göreve spk göreve SPK GÖREVE

4. Ortaklar siz bu İCO ya kızıyorsunuz haklısınız da ama kağıdın son yedi aylık durumu onu haklı çıkarıyor kimin adamı Veya şahsi düşüncesi mi bilmem haklı ama beni sözleri yıldırıyor mu ziksinler satarsam

5.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    şizofren ne onuda biliyorsan ne olayım, yalanmı atacam sana aç bak takaslara en yüskekten kim satmış, en alçaktan kim almış. Bul ortalamaları. Bak bir gün değil, bir hafta değil. kaç aydır böyle. Üstelik beni bu işlemlerim sadece son 3 gün için. Aylarla sen hesapla artık. Yada sana harçlık veren kimse hesaplayın. Yazıyor takaslarda. Hemen bulursunuz. İş konusunda boş konuşanı sevmem.
    %5-10 hayatında kazandınmı sen, bak bu hafta %20-40 kazandım. Yazdımda işlem öncesi hangi kağıt olduğunu.
    Daha ne yapayım. İstersen iki kağıt daha yazayım sana %10 garanti 2 bilemedin 3 gün içinde.
    Ama senin patronunun parasının tadı başka yerde yok. üç kuruş olsun yeterki sizden çıksın, bana yeter.
    Ha kızarsam 2-3 sene bekleyeceğimin ve bu beklemenin bana zarar vermeyeceğini yazayım. Düştükçe alırım. Dalarım.
    Üstad o % onluklardan söylesene bizde nasiplensek

6.  Alıntı Originally Posted by Hamaker Yazıyı Oku
    Ortaklar siz bu İCO ya kızıyorsunuz haklısınız da ama kağıdın son yedi aylık durumu onu haklı çıkarıyor kimin adamı Veya şahsi düşüncesi mi bilmem haklı ama beni sözleri yıldırıyor mu ziksinler satarsam
    İnsanlar etkileniyor kardeşim. Bu tahtada 10 bin lot bile tavan yada taban yapar. Birde bunu yancısı var forumda hak verir ustasın bak hep dediğin çıktı felan filan. Dersinki adam kademeleri yazmışda sonrada hep bilmiş 30 ile 45 arası gidip geliyor diyor adam yahu. Buna hak vereninde, ciddiye alanında iyi niyetinden yada kapasitesinden şüphe ederim.
    Körler sağırlar hesabı. Bunların yaptıkalrını eskiden galata köprüsünde yaparlardı, üç kağıtçı bunlar.
    Birde KY ye lanet etmedimi bu, işte taktım ona ben.
    Ben üstad felan değilim. %10 kolay. Yaz özele.
    Bak kardeş bu kağıtta 2 bilemedin 3 ay kalmış maksimum patlamaya.
    Sadece bu değil, cmbtn ve İzocm da öyle. BIST olmuş 110 bin hala baskılıyor. Sanki endeks çıkarken iştirak etmişte, geri gelişlerde endekse ayak uyduruyor.
    Bilanço genelde 6 aylıkda iyi geliyor göründü bana. Kaldı 20 gün.
    2-3 ay sonra yükselmezse, 2-3 yıl beklemeli. Satanı dediğinden yapsınlar.

Alıntı Originally Posted by taylan63 Yazıyı Oku
    Spk sen görevini yap bak ky cıları yıllarca soyuyorlar görmüyormusun senin görevin ky cıları korumak ama sen hırsızları koruyon ky yatırımcıyi soymaya son spk göreve spk göreve SPK GÖREVE
    https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=-1

Sayfa 156/818 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •