Sayfa 156/195 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Neden mevduat karşılığını yazıyoruz
    Çünkü mevduata yatırsak %kaç alırız karşılaştırıyoruz fon daha yüksek o zaman fon alıyoruz mevduat mı yüksek mevduata dönüyoruz bunlar enflasyonu karşıladığını hiç sanmıyorum bazıları diyor enflasyon %50 bazıları diyor %15 gerçek enflasyonu söyleyin bize önce ondan sonra konuşalım reel getiri alıp almadığımızı��
    nedenini biliyorum, ama bunu yazmaya gerek yok, parası olan herkes 10sn de hesabını yapabilir. olmadı kaba bir hesapla 1 puan üzerine ilave et. lakin yüksek oranlar birilerinin gözüne batıp, yarısını mevduata geçirmediler mi? tam tersini yapıp elimize geçen neti yazacağız, elimize geçen paranın enflasyon karşısında eridiğinden dem vuracağız. bütün sektörler ağlayıp kdv indirimi almıyor mu? bizlerde stopaj indirimi talep edeceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    nedenini biliyorum, ama bunu yazmaya gerek yok, parası olan herkes 10sn de hesabını yapabilir. olmadı kaba bir hesapla 1 puan üzerine ilave et. lakin yüksek oranlar birilerinin gözüne batıp, yarısını mevduata geçirmediler mi? tam tersini yapıp elimize geçen neti yazacağız, elimize geçen paranın enflasyon karşısında eridiğinden dem vuracağız. bütün sektörler ağlayıp kdv indirimi almıyor mu? bizlerde stopaj indirimi talep edeceğiz.
    Sn.Sef bu başlığın amacı mevduat yatırımcısına alternatif olarak mevduattan daha yüksek getiri elde edebileceği mevduat kadar riskli PPF fonları hakkında bilgilendirmek. O yüzden PPF getirileri mevduat karşılığı olarak yazılıyor. Kimse ego tatmini yapmıyor yüksek faiz alıyorum diyerek herkes biliyor reel getiri elde edemediğini. Bu başlık yüzünden PPF'ler hakkında düzenleme yapıldığını düşünüyorsanız gereksiz bir düşünce bence. Bu hesaplamalar dört işlem bilen herkesin yapabileceği işlemler. Bunu düzenleme yapanların yapamayacağını düşünmekte gereksizdir.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Sn.Sef bu başlığın amacı mevduat yatırımcısına alternatif olarak mevduattan daha yüksek getiri elde edebileceği mevduat kadar riskli PPF fonları hakkında bilgilendirmek. O yüzden PPF getirileri mevduat karşılığı olarak yazılıyor. Kimse ego tatmini yapmıyor yüksek faiz alıyorum diyerek herkes biliyor reel getiri elde edemediğini. Bu başlık yüzünden PPF'ler hakkında düzenleme yapıldığını düşünüyorsanız gereksiz bir düşünce bence. Bu hesaplamalar dört işlem bilen herkesin yapabileceği işlemler. Bunu düzenleme yapanların yapamayacağını düşünmekte gereksizdir.
    gereksiz düşünce! ülkemizin gerçeği...

4.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    gereksiz düşünce! ülkemizin gerçeği...
    Sn. Şef gereksiz düşünceden kasıt sizin düşünüğünüz gibi düşünülmediğini anlatmaya çalışmaktı. Anlatamadık sanırım

5. Güzelll

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Güzelll
    Kalıcı olursa iyi.
    Ama bu kısa vadeliler çok istikrarsız.Bir ara denedim bir gün %0.071 ertesi gün 0,049 ne olduğu belli olmayan birşey.Sattım gitti.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kalıcı olursa iyi.
    Ama bu kısa vadeliler çok istikrarsız.Bir ara denedim bir gün %0.071 ertesi gün 0,049 ne olduğu belli olmayan birşey.Sattım gitti.
    Bende sabah alayım dedim dün 647 getirince yarın bakalım düşerse çıkarız günlük al sat var 24 saat, gece 12 den sonra satınca yarının fiyatından satıyor güzel yani.

8.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bende sabah alayım dedim dün 647 getirince yarın bakalım düşerse çıkarız günlük al sat var 24 saat, gece 12 den sonra satınca yarının fiyatından satıyor güzel yani.
    Şöyle dip yaptıklarına inansam emtia ve bir de petrol fonuna girecem de şu anda çok şiştiler gibime geliyor.
    Yoksa PPF'yle, Kısa vadeliyle yada özel sektör borçlanma fonlarıyla yürümez bu iş.

Sayfa 156/195 İlkİlk ... 56106146154155156157158166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •