-
BU .... in ne derdi var anlayabildinizmi. ben sahsen anlayamadım. Gecen sene 335 milyon karı fiyatlamadı, onun üzerine 2 defa ötv indirimini fiyatlamadı. yuzde 8 temettü verdi fiyatlamadı, temmuz ayında hisse fiyatından rahatsız olduğunu, bunun için hisse satacaklarını açıkladı fiyatlamadı, daewoo ya teklif verdi fiyatlamadı , ekürüsü vestel yuzde 80 yaptı fiyatlamadı, genel endeks yükselişini fiyatlamadı, bilakis %40 düştü. şimdi daewoyu açıklamıyor, hisse satışını açıklamıyor, habire düşürüyor.
-
Kesinlikle bizim bilmediğimiz bi şey var. Bı şeyin peşinde bu peruklu s.....
-
Ulan ... İnşAllah batarsın , aç açık göçersin bu dünyadan. Uğursuz..... Bizim çektiğimizin 10 katını çek inşAllah. Gözünü toprak doyursun. Fabrikalarına girerken, heryerde ayetler asılı. sen misin müslüman. Hak yiyen müslüman olurmu. senden müslüman olurmu. Hayatta hiç doğru, dürüst işin olmazmı senin. hep başkasının hakkınımı yersin. Nasıl olsa ahirette cezanı cekeceksin. Zaten yaşın ilerledi. Nasıl olsa bu dünyada yediğin haltlar , senden çıkmazsa başkasından çıkar
Son düzenleme : alanzo; 17-01-2018 saat: 16:18.
-
ichimoku tenkansen yukarıda bulutun üzrine çıkartırsa olacakları oda biliyor..
haci amcaya söyleyin şu formasyonu işlesin artık daha nereye kadar sıkıştıracak merak ediyorum....

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bu grafikle daha burada bekletiyor ya aklından şüphe duyuyorum bu adamın la birak gitsin fiyat kendini bulsun bu şekild e kazandığınımi sanıyorsun özürlü musun nesin....
-
haftalık grafik

buda sıkışma 10.40 i geçerse rahatlar ...

-
-
Yine tetikçi Gedik yatırım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri