Sayfa 156/460 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3676 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Martı da açıkçılar olduğu için kartopu gibi artıyor fiyatı. Ondan yoksa başka bi şey yok.. ne zaman açıkçılar açığını kapatsa buraya dadanırlar..
    Iyi bayramlar

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    herkes martı 0.60 dan 1.20 seviyesine yükseldi hala yükselmeye devam ediyor ama MRGYO hala yerinde ona bineyim oda 1 TL yi görür düşüncesi ile hareket ettiği için hisse yerinde sayıyor. MARTI 1.20 ye geldi diye bunun 1 TL ye gider anlayışı tamamen yanlış bir beklentiden ibarettir. Hisse ne zaman toplanırsa o zaman yürür gider. MARTI gittikle bu yerinde sayıp veya birkaç kademe geri salarak yaıtırımcının sinir uçlarına vurulan darbeler ne zaman ki yatırımcıyı bezdirip sattırır ise işte o zaman bu hissede yürür gider. belki martıyı bile geçer. Nitekim bunu MARTI 0.60 larda iken bu hisse 0.48 den hareket edip MARTI 0.60 larda takıldığında 0.66 ları görerek bunu gösterdi. Hisseyi süratle toparlarlarsa buda yoladevam eder aksi taktirde bekle babam bekle.... İYİ BAYRAMLAR
    Bence spek bu hissede sıçtı şimdi sıvıyor
    Martı gitti buda gider diye atlayan bir çok ky inmek istemiyor, spek de götürmek istemiyor. Bu yüzden patinaj çekiyor.

3. Bende kutup ayısı gibi düşünüyorm.Sadece son cümlesine ekleme yapmak istiyorum.NE ZAMANA KADAR? mecburen çıkaracaklar bekle babam bekle bu olası değil.

4. Bu hissedeki yükü boşaltmadan çıkartmaz spek.kerizmi spek.bu kadar para bağla ondan sonra günlükçülere yedir.oldu ben yiyemedim sen yeeeeee.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 0.76 geç artık
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

6. Seansı değerlendirecek bir arkadaş varmı

7. Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

8. 0.78-0.77 deyiz
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

Sayfa 156/460 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •