Sayfa 156/245 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Geri sayım başladı az kaldı dönüş muhteşem olacak alım fırsatı vermeden tavana kitleyecek
    6. Hissim böyle diyor ) bakalım doğru çıkacak mı ?ytd
    Teknik olarak uçuşa geçmemesi için hiç bir gerekçe yok yakın zamanda uçar inşallah çok bekletti ama meyvelerini yeriz inşallah ytd

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bir tek krgyo gitmiyo vay be.

3.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    4 gündür de yükseliyor artık kâr realizasyonu yapmalı bence ytd 😀😀😀

Kâr realizasyonu yapıyor karakterini diktiğim kağıt ytd

4. Ayılar ile boğalar (1,55-1,56) arasında büyük bir kapışma var bakalım kim galip gelecek her iki taraf da tüm güçleri ile mücadele ediyor. Bu arada her zaman olduğu gibi müthiş bir hacim patlaması yapıyor . Piyasa yapıcısı in aq ne zaman sattığını yerine koyacak kağıdı pic etti bıraktı. Ytd

5. Son dakika 1,57 ile kapatsın diye 500 lot alım girdim bir kısmını 1,56- bir kısmını 1,57 den aldı p.cin biri benden sonra 1000 lot ile 1,56 dan karanlık odaya soktu.inatla hissenin grafiğini bozmaya çalışıyorlar .ytd

6.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    Ayılar ile boğalar (1,55-1,56) arasında büyük bir kapışma var bakalım kim galip gelecek her iki taraf da tüm güçleri ile mücadele ediyor. Bu arada her zaman olduğu gibi müthiş bir hacim patlaması yapıyor . Piyasa yapıcısı in aq ne zaman sattığını yerine koyacak kağıdı pic etti bıraktı. Ytd

Alici ve satici da ayni adamlar, dolayisiyla bir savas durumu yok. Canlari ne zaman isterse o zaman hareket olur.

7.  Alıntı Originally Posted by gokhan2180 Yazıyı Oku
    Alici ve satici da ayni adamlar, dolayisiyla bir savas durumu yok. Canlari ne zaman isterse o zaman hareket olur.
    İroni yapmıştım, zaten hacim de yok can sıkıntısından yazdım onları ytd.[emoji23]

8.  Alıntı Originally Posted by osumer Yazıyı Oku
    Son dakika 1,57 ile kapatsın diye 500 lot alım girdim bir kısmını 1,56- bir kısmını 1,57 den aldı p.cin biri benden sonra 1000 lot ile 1,56 dan karanlık odaya soktu.inatla hissenin grafiğini bozmaya çalışıyorlar .ytd

Onlar hangi fiyattan kapatmak isterse o fiyattan kapaniyor.

Sayfa 156/245 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •