Sayfa 156/1000 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Reha abi yazdim sildim yazdim sildim simdi buna yazarsam suresiz banlanirim .. su sahislari basimiza bela edenlerin iki yakasi bir araya gelmesin surum surum surunsunler

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bunlarda boyuna yalıyorlar, ulan dümbük sen önce kendi vatandaşının tamamına maskeyi bir dağıt!
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bunlarda boyuna yalıyorlar, ulan dümbük sen önce kendi vatandaşının tamamına maskeyi bir dağıt!

ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolünde olan Haseke ve Şedadi'deki hastane ve hapishanelere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı kullanılmak üzere 1 milyon 200 bin dolar değerinde malzeme sağladıklarını bildirdi.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abdde...rdimi-/1791866

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon, Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'nın kontrolünde olan Haseke ve Şedadi'deki hastane ve hapishanelere yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı kullanılmak üzere 1 milyon 200 bin dolar değerinde malzeme sağladıklarını bildirdi.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abdde...rdimi-/1791866

Yarın bir gün izim ABD'ye yardım olarak gönderdiğimiz tıbbi malzemeler Suriye'de ortaya çıkmaz inşallah.

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Yarın bir gün izim ABD'ye yardım olarak gönderdiğimiz tıbbi malzemeler Suriye'de ortaya çıkmaz inşallah.
    Kendi kargo ucaklarıysa, Suriyeye iniş yapmıştır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Amerikaya tahliye için giden uçaklar boş gitmemiş. İyi bir şey yapılan ama büyütülecek bir şey yok.
    Hatta amerikadaki gazetecilerede hijyen kiti vermişler. Bence güzel. Orada ikamet eden Türklerede dağıtılmak üzere malzeme yollanabilir. Tek soru şu yarın bu ülkeler ilacı bulunca bize yollayacaklar mı ?

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bugün 22.10 krş vererek Van a 6 adet maske gönderdim. Akrabalar bulamamış. Hani gittiydi bu maskeler bana bile gelmedi. Oralara da gitmemiş.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bugün 22.10 krş vererek Van a 6 adet maske gönderdim. Akrabalar bulamamış. Hani gittiydi bu maskeler bana bile gelmedi. Oralara da gitmemiş.
    https://www.internethaber.com/melih-...si-2098386.htm

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni tip koronavirüs(Kovid-19) günlerinde dağıtılan kolonya için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti ve "Dünyada kendi tebaasını bu kadar düşünen ikinci bir lider yok" dedi.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şu yalayanları bir görseniz inanılmaz, yahu biz diyoruzki makul bir bedelle satılsın 25-50 kuruş gibi 22 liraya 40-80 maske alırlardı!

Ben de acaba bulamayız mı diye, lastiği uzamış maske takmazdım.

Emme siyasi şov yapacak illa, hasmetli!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 156/1000 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •