Sayfa 156/388 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 3099 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. Ne kadar baskı o kadar ekmek.Hep böyle oldu

2. Şu piyasada devre kesme.Hedefe odaklanmak lazım.

3. sayın lotan amacın ne senin .önce onu söyle ,hisseni sattın aşağıdan almak mı amacın .yoksa hala alamadın ONUN İÇİN Mİ BU SERZENİŞLERİN . BURDA ARKADAŞLAR GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞIYOR .SEN KATILIRSIN KATILMAZSIN . EĞER BİLGİN VARSA HİSSE HAKKINDA OLUMLU YADA OLUMSUZ PAYLAŞKİ FAYDASI OLSUN OKEY ..

4. arkadaşın bir sıkıntısı var ama ne ?? hisseyi beğenmiyorsan sat git...forumu beğenmiyorsan da sen bizden daha güzel paylaşımlar yap ki biz susalım ve seni dinleyelim...varsa bir bilgin ve tecrüben bizimle paylaş...yoksa da buradakiler ile yetinmek zorundasın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın lotan amacın ne senin .önce onu söyle ,hisseni sattın aşağıdan almak mı amacın .yoksa hala alamadın ONUN İÇİN Mİ BU SERZENİŞLERİN . BURDA ARKADAŞLAR GÜZEL BİLGİLER PAYLAŞIYOR .SEN KATILIRSIN KATILMAZSIN . EĞER BİLGİN VARSA HİSSE HAKKINDA OLUMLU YADA OLUMSUZ PAYLAŞKİ FAYDASI OLSUN OKEY ..
    bos ver dostum

kopek
    kemik
    hav
    hav hav

anladiniz
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

6. Günün en çok düşen hissesi olmayı nasıl başardın

7. 20 günlük üzerinde tutunamadı şimdilik .az lotla iniş çıkış olduğu için fazla bir önem taşımıyor ..şuan herşey tahta yapıcının lehine ,istediği gibi hareketler yapabiliyor .risk alıp satıp yarın altan alabilenler olabilir ama buralarda 53.00 5500 .arası satmak riskli ,azar azar alıyorum .daha düşerse takviye yapacam . her zaman mermi bırakmakta fayda var .60.00 üzerine çıksaydı oradan da azar azar alacaktım .şimdi buralardan alması iyi oluyor .nasıl olsa bekliyoruz acelemiz yok 35.00 civarına düştü .satmadık ..11.000 endeksi hedefim .ALLAH o günleri nasip ederse durum şartlara ozaman bakacaz ...kendi şahsi düşüncelerim .sabreden herzaman kazanır ,uygun yerden almışsa ..

Sayfa 156/388 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •