Türkiye etf : 8,64%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi çerçevesinde Tedbir Yönetim Sistemi (TYS) ve Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında yatırım aracı bazında devam etmekte olan tüm tedbirlerin kaldırılmasına karar verilmiştir. Kaldırılacak tedbir listesi ekte yer almaktadır.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kap : Ereğli
Şirketimizin 14 Temmuz 2020 tarihli 76 no.lu Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda onaylanmış olan "Pay Geri Alım Programı" ve 14 Şubat 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı kapsamında verilen yetkiye istinaden;
Şirketin kendi paylarını geri alması için ayrılacak fonun en fazla 2.000.000.000,00 (İki Milyar Türk Lirası) olarak belirlenmesine,
Pay geri alımına ilişkin gerekli her türlü işlemi yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza ile Finansal Yönetim ve Mali İşler Grup Başkan Yardımcısı'nın münferiden yetkilendirilmelerine karar verilmiştir.
Vay ttt Yüzde 9 yukarda
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar: "Yıkılması gereken binalar var. Kepçe götürüyorum, imar affından yararlandığı için yıkamıyorum."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri