Sayfa 156/1009 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hem Ankara’ya hem de Adana’ya gitmeyi düşünmüyorum.

Desek peki.

Veya

Hem emmeye, hem gömmeye gelmeyi düşünmüyorum.
    Neyse konumuz bu değildi zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tebrikler ! KK'nın yanındaki gereksiz 4'lü iyi gaz verdiler işlerini iyi yaptılar.

suçlu Meral abla oldu.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    14 Mayıs tıpış tıpış kabul edilecek, KK ya tıpış tıpış oy verilecek, Reyiz de tereyağından kıl çeker gibi 5 sene daha kazanacak. Senaryo bu.
    Son düzenleme : hayek; 05-03-2023 saat: 14:56.

3. Kronometre atayım.
    Kalan son 10 gün.
    https://onlinealarmkur.com/countdown...-03-15T12%3A00
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

4. Hem Ankara ya hemde Adana ya gitmeyi düşünüyorum demerniz lazımdı..
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hem Ankara’ya hem de Adana’ya gitmeyi düşünmüyorum.

Desek peki.

Veya

Hem emmeye, hem gömmeye gelmeyi düşünmüyorum.
    LM-X210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Pazara markete göndermediğimiz 18 yaşındaki çocuklar oy kullanacak. Bunlar sosyal medyada çok aktif. Sağı solu hiç belli olmaz. Bunlar hayatlarında kriz nedir hiç bilmez. Bunlar oy kullanacak. Bu seçim çok şeylere gebe. RTE kazanamaz o kesin de. Sürpriz biri seçilebilir. Ersan Şen in aday olması akp ve MHP ye zarar verir. Bu adam her partiden gençlerden oy alabilecek biri. Bence iyi Parti'nin attığı yanlış adım masadan ayrılması akp için tuzak oldu. Ben RTE nin bu ortamda seçime gitmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi seçime gider babayı alır. Ersan Şen aday olursa son ikiye RTE giremez.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pazara markete göndermediğimiz 18 yaşındaki çocuklar oy kullanacak. Bunlar sosyal medyada çok aktif. Sağı solu hiç belli olmaz. Bunlar hayatlarında kriz nedir hiç bilmez. Bunlar oy kullanacak. Bu seçim çok şeylere gebe. RTE kazanamaz o kesin de. Sürpriz biri seçilebilir. Ersan Şen in aday olması akp ve MHP ye zarar verir. Bu adam her partiden gençlerden oy alabilecek biri. Bence iyi Parti'nin attığı yanlış adım masadan ayrılması akp için tuzak oldu. Ben RTE nin bu ortamda seçime gitmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi seçime gider babayı alır. Ersan Şen aday olursa son ikiye RTE giremez.
    Benim gibi düşünen bir siz varmışsınız forumda... Üç veya daha çok adaylı seçimde malum şahıs ilk ikiye giremeyebilir...Zaten Ersan Şen aday olursa malum şahısın adaylığı konusunu ciddi bir hukuki zeminde tartışmaya açar ve oldukça ikna edici konuşmalar yapabilir...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. tüm bu olanlar tam da sn. refaba ' nın konusu !

Müesses nizam ne isterse o olur. Sürü sahibi, sürüye bir çoban görevlendirir. yanına da bir kaç iyi eğitimli köpek verir. Çoban , sürüye iyi bakar verimi artırırsa ödülünü alır. Sürüyü kurt , çakal, ayı gibi vahşi hayvanlara karşı koruyamazsa , iyi beslemediğinden , ilgisizlikten verim düşerse önce çoban gider sonra köpekler değiştirilir.

Biraz köy hayatımız olunca gözlem yapma fırsatı bulabildik.

8. Bu kadar olay oluyor ama tek etkilenmeyen dolar / tl. kalıyor. Bu konu da araştırma yapan vardır muhakkak. Sonradan kitap yazar satarlar ama şimdiki zamana faydası olmaz.

Sayfa 156/1009 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •