Sayfa 156/342 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. 1,8 GW üretim var bataryası var şarj ünütesi var daha ne olsun
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Patron yine ortalıkta gözükmüyor Bi anlaşma yapıyor olabilir mi
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Hadi patron scootuerin ile gel bize bir kap verip git... 170 ler çok sıkıcı oldu...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    bu arada bedelli aciklama ihtimali varmidir ? malum para bulmanin en kolay yolu,
    yeni fabrika icin kredi maliyetiyle ugrasacagina, yap bedelliyi , yarat parayi
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bu arada bedelli aciklama ihtimali varmidir ? malum para bulmanin en kolay yolu,
    yeni fabrika icin kredi maliyetiyle ugrasacagina, yap bedelliyi , yarat parayi
    dostum büyüyen şirketler için bedelli de tıpkı arz gibi çok değerlidir (şirkete taze ve bol nakit girdiği için )...yalnız şu anda öyle bir ihtimal yok...çünkü daha arzdan gelen nakiti kullanmamış...kasa dolu para... kar eden bir şirket ve gittikçe de karını artıran bir şirket...şu anda güçlü öz kaynaklara sahip ve bu gün mehmet yazırın paylaştığı twite göre 1 e 25 bedelsiz verme potansiyeli varmış...bedelsiz potansiyeli olduğu sürece bir şirket bedelli yapamaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. geçmişte sasa ve hektaş sık sık bedelsiz ile birlikte bedelli de yapıyorlardı...yatırımcılar da bu kadar agresif büyüyen şirketlere çok olumlu tepkiler vererek hisseye güzel primler yaptırıyorlardı...yeter ki patron samimi olsun ve gelen nakiti büyümeye harcasın..yatırımcı da elinden ne geliyorsa o katkıyı yapar...yatırımcı bilir ki yapılan yatırımların sonunda güzel karlar yapılacak ve o karlardan ya bedelsiz yada temettü alacak...

dediğim gibi şimdilik bedelli yapabilme ihtimali yok...uzun bir süre de olmayacak görünüyor..

7. Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Ohh rahatladım bee )

Sayfa 156/342 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •