Sayfa 156/919 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. Beyazımdan 50 lot daha verdim...Kaldı 50 lot.......Yarına ilk 50 lotun,çarşambaya diğer 50 lotun parası dönecek.....50 lot da dursun bakalım şimdilik.....!!!!

2. Hay maşallah ANAKARARGAH CEMAŞIMA......!!!!

3.5 MİLYON lot alıcılı kapattı.......!!!!

3. Tavanı bozmuş OSTİM...... OSTİM i şimdilik Gömün gitsin arkadaşlar......!!!

4. Arkadaşlar hergün uyarmama rağmen hergün arkadaşlık isteği ve özel mesajlar geliyor......!!!!

Bütün arkadaşları silmiştim ve de 1 tane arkadaşım yok ve istekleri reddediyorum.....Özel mesajlara da cevap vermiyorum....!!!

Diyeceği olan ANAKARARGAH CEMAŞ topiğinde sorabilirler......!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hergün uyarmama rağmen hergün arkadaşlık isteği ve özel mesajlar geliyor......!!!!

Bütün arkadaşları silmiştim ve de 1 tane arkadaşım yok ve istekleri reddediyorum.....Özel mesajlara da cevap vermiyorum....!!!

Diyeceği olan ANAKARARGAH CEMAŞ topiğinde sorabilirler......!!!!
    Merhaba tatarramazan öncelikle şunu sormak istiyorum hiç Netaş topiginde yazmismiydin? Birde Vakko sorucam buradan girilir mi?

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Vertu
    Blcyt

7.  Alıntı Originally Posted by ksayar Yazıyı Oku
    Merhaba tatarramazan öncelikle şunu sormak istiyorum hiç Netaş topiginde yazmismiydin? Birde Vakko sorucam buradan girilir mi?

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2010 dan beri UÇAN HİSSELERİN % 80 inde yazmışımdır.......Diplerde keşfetmişimdir ama belli aralıktan alıp belli aralıktan satmışımdır......!!!!

Hedef fiyatlarım hep 2 yılda 3-5 misli şeklindedir......!!!!

Agresif ve sert hareketler yapmışımdır....!!!!

Bir gün EGEEN topiğinde fiyat 220 ler civarında iken 5400 lot aldım bugün ATA YATIRIMdan dedim.....Akşam takasa baktı millet ve ''Vay anasını adam doğru diyormuş.'' dediler......!!!!

O paralar 2015 te arsa alımıma gitti.....Şimdi 19 Ocak 2018 de 28 bin tl SERMAYE ile tekrar başladım.....Bantaş,vakko,yonga,beyaz,Cemaş derken Over-ALL bugün Allahıma bin şükürler olsun 51.200 tl olmuş......!!!!

Hedefim üstüne hiç para koymadan 19 Ocak 2021 e kadar 1 milyon tlye ulaşmak ÖLMEZSEK NASİPSE İNŞALLAH....!!!!

8.  Alıntı Originally Posted by istinyeli34 Yazıyı Oku
    Vertu
    Blcyt
    İstinyeli 34 kardeşim Blcyt ı Adanalılar yapar.......Vertu ise giderse iyi gider......!!!!

Ama ben beyazdan yarın gelecek parayla LAMİNAT PARKE alacağım.....!!!!

Sayfa 156/919 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •