Sayfa 156/238 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    b

dolarda 4,8-5 aralığının üstü çok güç , ki o da bist30 110 altına kaydığında gözükür sanırım

oradan itibaren bir kaç sene dolar para kazandırmaz diye düşünüyorum
    Doları kendi yontemleri ile dusurebilmenin hiç bir yolunun olmadıgı ve acziyetin kelimeleri. Kibirden onunu goremeyenlerin ( ki şeytanın en sevdiğidir) kimseye kulak asmaması sonucu ulkenin geldiği durum. Asagıda ki mansete bakıyorum sonra sabah ki dolar kuruna bakıyorum. Gulme alıyor beni.

Ekonomi bitmiş, adalet bitmiş, eğitim bitmiş.

Eğitimin olmadıgı yerde özgür düşünmeyen yada düşünemeyen yetişmiş insan yoksa ilerleme de yoktur.

Arkadaş her gun televizyon ekranlarından sizin siyaset tırıvırılarınızı dinlemekten SIKILDIK.

16 yıldır sanki baskası yonetiyormus gibi gorunmeyide bırakın. Bu ulke siz yokken vardı siz olmayınca da olacak.

Faiz enflasyonun sonucu değil sebebidir diye ilkokul çocuğunun bile güldüğü abuk subuk iktisat teorileri ile memleketin ekonomisini yönetmeyi düşünürsen, kıçın kabak gibi açıkken '' eyyy faiz lobisi '' diye; seni oraya oturtan, her ay borç aldığın (ve varlığını borçlu olduğun) global sermayeye racon kesersen adamın bir yerinden kan alırlar Kamil...

Son düzenleme : mohikan; 21-05-2018 saat: 09:53.
    DUHUL : 1999

3. Özgür dusunmek demek İngilizlerin ekrandaki hamsolara ezberlettigi şeyleri papağan gibi tekrar etmek değildir

Ne diyor hamsolar

Dolar yükseldi çek faiz silahını sogut ekonomiyi

Neden ?

Çok risklisin

Kim demiş ?

Biz demisiz

Eben güzeldi derler adama

Ben birde yok sizi okumaktan sıkıldım

Yok izlemekten sıkıldım muhabbetini anlamıyorum

Benim de okuyup dinleyince sıkılabilecegim gerek bu sitede gerek TV de gerekse de gazetelerde o kadar çok adam var ki

Ama hiçbirinden sıkılmiyorum

Çünkü hiçbirini ne okuyor ne de izliyorum

Kendime kastim mi var da hamso okuyup izleyim

Ha benim topige yazdiklarinda mecburen okuyup cevap yazıyoruz işte

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku

Benim de okuyup dinleyince sıkılabilecegim gerek bu sitede gerek TV de gerekse de gazetelerde o kadar çok adam var ki

Ama hiçbirini ne okuyor ne de izliyorum

Kendime kastim mi var da hamso okuyup izleyim

Ha benim topige yazdiklarinda mecburen okuyup cevap yazıyoruz işte

Tum tv kanallarını kapatmıssınız (gazina kapatır gibi) Muhalefetin sesi çıkmıyor. Bu mu adalet?? digiturk te 32.kanaldan bir başlıyor 44.kanala a kadar aynı adamlar aynı canlı yayın.

Bu ulke artık bıktı siyasetten ve siyasetçiden. Etrafımda 4 kişi biri ingiltere'ye ikisi almanya'ya biri italya'ya temelli gitti. Bunlar Turkiye'nin en onde giden universitelerinden. Oyle sizin yeni nesil universiteleriniz gibi degil tırıvırı bolumler degil. Senin inşaatcılar hadi nitelikli adam bulsunlar.

Neden yazıyorum biliyor musun? Muhtemelen sen yazdıklarınla para kazanıyorsun ben kamuya hizmet

ha bu arada ben sepet yapmışım. Mehmet Şimsek in fırtına geliyor uyarısı ile oranını arttırdım.

Dolar degerlenmesi işime gelir. %4 dolara faiz degerlenmeside cabası altın zaten fiziki.

bir kaç vur kaç lık hissem var hepsi o. Petrol da long.

5.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Tum tv kanallarını kapatmıssınız (gazina kapatır gibi) Muhalefetin sesi çıkmıyor. Bu mu adalet?? digiturk te 32.kanaldan bir başlıyor 44.kanala a kadar aynı adamlar aynı canlı yayın.

Bu ulke artık bıktı siyasetten ve siyasetçiden. Etrafımda 4 kişi biri ingiltere'ye ikisi almanya'ya biri italya'ya temelli gitti. Bunlar Turkiye'nin en onde giden universitelerinden. Oyle sizin yeni nesil universiteleriniz gibi degil tırıvırı bolumler degil. Senin inşaatcılar hadi nitelikli adam bulsunlar.

Neden yazıyorum biliyor musun? Muhtemelen sen yazdıklarınla para kazanıyorsun ben kamuya hizmet
    Yazdıklarıma para kazanmayı isterdim tabi ki

Sonuçta bir emek var ortada ama yok öyle bir şey

Arti Parayla bu iş yapılmaz içinden gelecek ve yazacaksın

Sen kazanıyor musun yazdıklarından para

Yok

E o zaman

Belgesel kanalları var , müzik kanalları var

İnternet ten her türlü filmi müziği izleyip dinleyebiliyorsun

Artı sana uygun halk TV var sözcü gazetesi var

Onu da mı ben soylecegim

Ha ben haberimi selim Atalay dan izlerim

Onun dışında da ya belgesel açıktır ya da müzik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    Hoş Gelişler ola

MUSTAFA KEMAL PAŞA

ARŞ, ARŞ, ARŞ İLERİ İLERİ

7. Bana dedin galiba , kibar çocuk

Hoşbulduuuuuk hoşbulduk

Bak sen Hoş beş ederken 5 e yaklaşıyor sam amca

8. Eko tivi ye bakamıyorum

Çekin faiz silahını soğutun doları demeye başladılar mi yine hamsolar

Sayfa 156/238 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •