Sayfa 157/347 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

4. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. 26 haziran günündeki hareket ...........................3 temuzdaki hareket

32,288 milyon tl işlem hacmi ve 5,29 zirvesi.....32,372 milyon tl işlem hacmi ve 7,15 zirvesi..
    15,719 milyon tl...............................................1 6,152 milyon tl
    10,719 milyon tl................................................ 12,636 milyon tl
    TEPKİ ALIŞI............................................. ..........??????? BU GÜN

arkadaşlar iki düzeltme süreçlerini karşılaştırdım...düzeltme günü ve sonraki günlerdeki işlem hacimleri miktarları birbirine çok çok yakın...geçmiş tekrarlanacak olursa bu gün tepki günü olabilir...bakalım böyle olacak mı ??

özelikle zirve yaptıkları günde birindeki işlem hacmi 32,288 milyon iken diğerinde 32,372 milyon tl olmuş...bu kadar benzerlik gerçekten de hayret vericidir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Sn. Keko çok düzgün ve yerinde tespitleriniz var. Bugün tepki verip vermemesi hiç önemli değil ama çalışmalarınız ve tespitleriniz harika.

7.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Sn. Keko çok düzgün ve yerinde tespitleriniz var. Bugün tepki verip vermemesi hiç önemli değil ama çalışmalarınız ve tespitleriniz harika.
    dostum bu teknik benim tekniğimdir hisselerin düzeltme vakitlerini ve düzeltme süreçlerinin ne zaman bitebileceğini tahmin ediyorum...bu güne kadar bir çok hissede bire bir gözlemlemişimdir...neredeyse her hissenin kendine özgü bir işlem hacmi istatistiği var...geçen gün ihlasların düzeltme sürecinin sonlarına geldiğini arkadaşıma söylediğimde ve ertesi gün gerçekten de tepki verdiklerinde arkadaşım da hayretler içerisinde kaldı..

yakın geçmişte arkadaşıma sürekli ona bir şeyler anlatıyordum ama beni pek takmıyordu...son öngörüm ve diğer söylediğim bir kaç hissedeki öngörümden dolayı artık bana bir internet cafeye gidip bildiklerimi ona anlatmaya ikna edebildim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. aselsan tıpır tıpır hergün gidiyor..gün içi düzeltmesini yapıp..soluksuz yukarı hareketini sürdürüyor...Hadi dgate sana güvenimiz tam güvenimizi sarsma...sn spek yap şu numaranı..

Sayfa 157/347 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •