Sayfa 157/201 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1606 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. saatlik

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    İNVESTİNDEN ALINTI
    Oğuzhan Holoğlu

Bu kagıdı az biraz alıp unutucaksın en az 1 sene bi bakmışsın yürümüş gitmiş 5 lere örnekleri dolu

Dostum Rıza'nın kağıtları bu kateğoriye girmiyor. Şayet böyle bir şey olursa bu sokakta insana araba çarpmasından daha az bir ihtimal olur. Yada şayet bu doğru olsaydı şirketin sahibi ben olmam lazımdı . Çünkü on bir tane bir sene buradayım ve yatırımım p:i.Ç oldu.ytd
    Madem öyle seni burada tutanmı var neden başka şirket hisselerine takılmıyorsun 11 sendir burada ne işin var sen kendini çokmu akıllı ve kurnaz zannediyorsun boş laf üreticisi sana bir koyarım kendini göz altı pazarında alırsın Şimdi hadi vargit işine herkes kendi işine az biraz rahat bırak bizi kafamızı karıştırıp durma,zurna..Ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Madem öyle seni burada tutanmı var neden başka şirket hisselerine takılmıyorsun 11 sendir burada ne işin var sen kendini çokmu akıllı ve kurnaz zannediyorsun boş laf üreticisi sana bir koyarım kendini göz altı pazarında alırsın Şimdi hadi vargit işine herkes kendi işine az biraz rahat bırak bizi kafamızı karıştırıp durma,zurna..Ytd..
    yıllardır hep bi dangalak çıksın gelsin bunları söylesin diye bekledim. beklenen zaman bu zaman,artık buralardan eline verir giderim.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. ışıklar coin 2 liralardan 5.58 olmuş grafikte gördüğüm .. Şu an yanlış hatırlamıyorsam üç platformda işlem görmekte ...
    İleride inşallah ilgi artarda BTC türk platformuna alınırsa -ki alınma şartları nedir kriterler hakkında hiç bir bilgim yok--
    Bizim için bir hikaye oluşturabilir , benim gördüğüm ileriye dönük atım olarak sadece bu var....
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

5. bundan sonra borsanın işi daha zor olacak. Piyasadaki para mevduat faizlerine gidecek.%17 iyi para. 100 binin varsa bankaya yatır 1400 tl faiz al. Bankaların gelirleri artar ama diğer şirketlerin işi biraz daha zor. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    bundan sonra borsanın işi daha zor olacak. Piyasadaki para mevduat faizlerine gidecek.%17 iyi para. 100 binin varsa bankaya yatır 1400 tl faiz al. Bankaların gelirleri artar ama diğer şirketlerin işi biraz daha zor. ytd
    Kel vermedi abi siz biliirsniiz neden vermedi..?

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    Kel vermedi abi siz biliirsniiz neden vermedi..?
    Syn, muhteberu, Belki Rıza'nın senden haberi bile yoktur. Bugünün gerçekleri ieyho nun 1.15 aşağı kırmasına izin vermedi. Bist en fazla %40 düşüş yaptı. Buda iki kademe düştü. yarın yada önümüzdeki hafta endeks eksi yaptığı gün, ieyho 1.14 den bile alma şansınız olacak emin olun. Ayrıca bu kağıttan 100 bin lot almak için güveniniz tamsa, neden 1.15 almakta direniyorsunuz. 1.16 alın yada 1.17 alın. iyi kağıtta iki kademenin lafımı olur. 1.17 almış olsanız bile benim ilk maliyetimden daha düşük almış olursunuz.

8. ieyho 1.16 kapatmasıda olası. çünkü 1.17 satış yığdılar 1.5 m . bu kadar satış baskısı varken 1.17 kağıt almak istemezler. satan 1.16 versin diyeceklerdir. bu yüzdende 1.16 kapatabilir.ytd

Sayfa 157/201 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •