Madem öyle seni burada tutanmı var neden başka şirket hisselerine takılmıyorsun 11 sendir burada ne işin var sen kendini çokmu akıllı ve kurnaz zannediyorsun boş laf üreticisi sana bir koyarım kendini göz altı pazarında alırsınŞimdi hadi vargit işine herkes kendi işine az biraz rahat bırak bizi kafamızı karıştırıp durma,zurna..Ytd..
ışıklar coin 2 liralardan 5.58 olmuş grafikte gördüğüm .. Şu an yanlış hatırlamıyorsam üç platformda işlem görmekte ...
İleride inşallah ilgi artarda BTC türk platformuna alınırsa -ki alınma şartları nedir kriterler hakkında hiç bir bilgim yok--
Bizim için bir hikaye oluşturabilir , benim gördüğüm ileriye dönük atım olarak sadece bu var....
Yatırım tavsiyesi değildir.
Burası doğunun batısı, batının doğusudur.
bundan sonra borsanın işi daha zor olacak. Piyasadaki para mevduat faizlerine gidecek.%17 iyi para. 100 binin varsa bankaya yatır 1400 tl faiz al. Bankaların gelirleri artar ama diğer şirketlerin işi biraz daha zor. ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Syn, muhteberu, Belki Rıza'nın senden haberi bile yoktur. Bugünün gerçekleri ieyho nun 1.15 aşağı kırmasına izin vermedi. Bist en fazla %40 düşüş yaptı. Buda iki kademe düştü. yarın yada önümüzdeki hafta endeks eksi yaptığı gün, ieyho 1.14 den bile alma şansınız olacak emin olun. Ayrıca bu kağıttan 100 bin lot almak için güveniniz tamsa, neden 1.15 almakta direniyorsunuz. 1.16 alın yada 1.17 alın. iyi kağıtta iki kademenin lafımı olur. 1.17 almış olsanız bile benim ilk maliyetimden daha düşük almış olursunuz.
ieyho 1.16 kapatmasıda olası. çünkü 1.17 satış yığdılar 1.5 m . bu kadar satış baskısı varken 1.17 kağıt almak istemezler. satan 1.16 versin diyeceklerdir. bu yüzdende 1.16 kapatabilir.ytd
Yer İmleri