Petrolü çok kötü verdiler , biranda 2.2% eksi oldu...
Black Friday modunda malları iteklediler bana...
Ucuzmuydu yoksa bana mı öyle geldi haftaya belli olur...
Herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları...
Petrolü çok kötü verdiler , biranda 2.2% eksi oldu...
Black Friday modunda malları iteklediler bana...
Ucuzmuydu yoksa bana mı öyle geldi haftaya belli olur...
Herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları...
gerçek maç haftaya başlayacak ve ben bu satışların alıcıları dökmek amacı ile yapıldığını düşünüyorum. arayada hafta tatili giriyorki çok insan nakite geçmiştir. sanki kaçın der gibi hala sıkıştırıyorlar
Onu bunu bilmem anlamsız bir birikme var endekste...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
132625 tds stop değeri ve burda kapatmış..
İşin garip yanı destek bölgesine tekrardan girmek gibi bir hazırlık var...
132750 tutunursa long aşağı kalırsa short tarafı baskın gelir..tds stop demek long taraflı poz alan şahsın stop seviyesi demek.. yakın direnç destek ortalaması ile belirlenir..
Bu gün ki hareketinde bir 134 deneyemedi ve yukarı cılız kaldı.. direnç alanları destek alanlarından daha güçlü..malûm yükselen kanalda da böyle olur genelde..
Ekran başında olabilene ekmek vardı her iki yöne deMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftasonu jeopolitik kötü bir mesaj gelmezse ve dolar yukarıya gitmezse çok enteresan bir gün olabilir...
Petrol 4% nin üzerinde aşağıda...
Hem indirek etkisi hem direk etkilediği kağıtların BİST’e etkisi düşünülünce garip bir başlangıç şimdiden bizi bekliyor...
Herkese iyi hafta sonları...
bende onu bunu bilmem bugün beyin tutulması yaşadım. hatırlamak bile istemiyorum ne kadar saçmalamışım böylehem vade sonu olduğunu bileceksin, hem garan 10.20_ 10.30 alım varantlarını sıfırlayacaklar bunu bileceksin, hemde garan dan müthiş bir yükseliş bekleyeceksin
iyi uyumuşum ama
Yer İmleri