Sayfa 157/263 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Bugun cok dillendi hisse.Ozel kaldirabilmek icin analiz bile yayinladilar.Ama garanti bugun tek satici hemde 853.000 lot gibi dehset satmis.Anladigim kadariya patron kendi istemezse hareket istemiyor.Ölümüne mal satmis.Cok hisse kacirmaya basladim bunun yuzune.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : yuzdeoncu; 08-01-2021 saat: 20:46.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bugun cok dillendi hisse.Ozel kaldirabilmek icin analiz bile yayinladilar.Ama garanti bugun 853.000 lot gibi dehset satmis.Anladigim kadariya patron kendi istemezse hareket istemiyor.Ölümüne mal satmis.Cok hisse kacirmaya basladim bunun yuzune.

satsında bitsin bu çile. 3.5 milyon ortak satışı garanti ve tacirlerden yapılıyor. hepi topu 250 bin kadar kaldı onuda ptesi hallederler. guruplar malı parçalıyor,umalımda bittikten sonra bi de KY ye çakma yarışına girmesinler. bugün 300 bin alan BofA nın yabancı olduğunu sanıyorum.

3. Yabanciya takilmamak lazim zaten artik borsamizda.eskiden 10 yil once bir hisseye yabanci girerse yillarca beklerdi ve hisse fiyati artardi.. simdi gunluk haftalik giris cikis yapiyorlar.Ayrica bofa robot.piyasadaki hisselerin tamamina yakininda calisir.algoritma.bazen program geregi elinde mal kalir yada alir.ertesi gun satar.ismine bakip yabanci havasina kapilmayin.onemi yok.
     Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    satsında bitsin bu çile. 3.5 milyon ortak satışı garanti ve tacirlerden yapılıyor. hepi topu 250 bin kadar kaldı onuda ptesi hallederler. guruplar malı parçalıyor,umalımda bittikten sonra bi de KY ye çakma yarışına girmesinler. bugün 300 bin alan BofA nın yabancı olduğunu sanıyorum.

[QUOTE=yuzdeoncu;5069212]Yabanciya takilmamak lazim zaten artik borsamizda.eskiden 10 yil once bir hisseye yabanci girerse yillarca beklerdi ve hisse fiyati artardi.. simdi gunluk haftalik giris cikis yapiyorlar.Ayrica bofa robot.piyasadaki hisselerin tamamina yakininda calisir.algoritma.bazen program geregi elinde mal kalir yada alir.ertesi gun satar.ismine bakip yabanci havasina kapilmayin.onemi yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO

1986 da tophanede ayaklı borsadan beri buradayım, öğütlerin için sağol,acemi borsacı gibi hissettim kendimi. bofanın arsanda gurupla çalıştığı tescilli zaten. genelde yukarıdan alır aşağıdan gedik-tacirler-info vsvsvs teslim eder. ayrıca yabancının her tahtada kısacı olduğunu sanmıyorum. credit suisse aylar önce her gün ufak ufak alırdı.150 bin gibi malı hala elinde duruyor. her neyse sizin görüşe ihtiyacınız yok anlaşılan,kolay gelsin..

5. Sayin kulucka ozur dilerim bilmislik yapmak yada goruslerinizi onemsememek gibi bir durum yok .Benden tecrubelisiniz.
    Meril muhabbetini; insevingte mal pazArlamada cok kullanip ky kandirirlarda ondan aciklamak istedim.
    Arsandada yabanci orani 1.600.000 lot civari.100 bin artar azalir.ama mali 5.20 lere kadar topladilar .
    Bu arada 3.5 milyon patron satisi rakamini nerden biliyorsunuz benim bildigim sadece yeni kota olan 1.330 bin lot vardi.

Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Sayin kulucka ozur dilerim bilmislik yapmak yada goruslerinizi onemsememek gibi bir durum yok .Benden tecrubelisiniz.
    Meril muhabbetini; insevingte mal pazArlamada cok kullanip ky kandirirlarda ondan aciklamak istedim.
    Arsandada yabanci orani 1.600.000 lot civari.100 bin artar azalir.ama mali 5.20 lere kadar topladilar .
    Bu arada 3.5 milyon patron satisi rakamini nerden biliyorsunuz benim bildigim sadece yeni kota olan 1.330 bin lot vardi.

12 yıllık evlatlığınız ise aldığı nefesi bile bilirsiniz. böyle oluncada kulağınıza özel bazı şeyler fısıldar. neyse bişey kalmadı,ptesi tamamlanır satışlar.

7. 2 aydir ayni yerde.cogu hisse 2 ye katladi 2 ayda.kacirdigim firsatlari gorunce kahroluyorum.portfoyu en az 5 bolmek lazim.10 gundur alacam dedigim netas tlman tmsan karsan v.s yuzde 20-30 yaptilar..boyle endeks firsatlari kolay lokmalar bir daha kac yil sonra gelir bilmem.
    Hafta sonu o kadar grafikler cizildi bir suru yeni yatirimci geldi ona ragmen halen yuzde 2 -3 primli duruyor.

8. Garanti satisi su anda 172 bin lot olmus

Sayfa 157/263 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •