Sayfa 157/1024 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Sn. powerpc, FIBA için bende de aynen öyle; 2 Yıl'dır da banka şubesinin önünden dahi geçmek istemiyorum. Önceden uyanmış olmama rağmen 3 kez HIÜ kestiler, Özür dileriz, iadesini sağlayacağız dediler ancak birini zar zor 1 ay sonra iade ettiler. Bir de vade dönüşünde usd faizinin 2/3 ne bloke koymuşlar, nedir bu ya dedim, kemküm özür dileriz oldu; hesap kitap bilmesek üzerine yatacaklardı... Müdüre hanım ve mt bu forumu oluyorsa ki pek çoğu takip ediyor, benim kim olduğunu o anlamışlardır, burdan da saygılar onlara...
    fiba küçük esnaf mantığında klasik bir yerli banka. arap bankaları hizmette bunları katlıyor,küçük hesaplara girdiklerini henüz görmedim. ne anlaştıysak o.

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Moody's Türkiye'nin kredi notunu düşürdü. http://www.hurriyet.com.tr/moodys-tu...surdu-40398870
    Kredi notunu değil kredi notu görünümünü durağandan negatife çekti.

Kredi notunda ise değişime gitmeyerek "Ba1" seviyesinde tuttu.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    fiba küçük esnaf mantığında klasik bir yerli banka. arap bankaları hizmette bunları katlıyor,küçük hesaplara girdiklerini henüz görmedim. ne anlaştıysak o.
    Fiba yla bende sorun yaşadım. Buradakinden farklı bir konuda ama temelde aynı sorun , başta konuşulanları yapamayacakları ortaya çıkıyor. Ya da sizinle konuşan ile arka planda sonradan o anki duruma göre karar veren farklı kişiler var. Benim tercihim olmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Eft harici bir sıkıntısını görmedim nisan dönüşünde tekrar değerlendiririz kendilerini

5.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Eft harici bir sıkıntısını görmedim nisan dönüşünde tekrar değerlendiririz kendilerini
    parayı elden alıyorsan sorun çıkaramazlar ama EFT engeli kabul edilemez.

6.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    parayı elden alıyorsan sorun çıkaramazlar ama EFT engeli kabul edilemez.
    Internetten nerede ise ücretsiz..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    selam değerli üyeler

dün cumartesi olasına rağmen işyerime yapı kredi resmi kıyafetli gençbir bayan kardeşimiz geldi, ayağa kalktım hoşgeldiniz dedim oturmazmısınız dedim

(türkiyede üniversiteyi kazanana ve bitirene kadar çocukların ve ebeveynlerin neler çektiklerini ne fedakarlıklar yaptıklarını çok iyi bilenlerdenim bu nedenle yeni mezun işe ihtiyacı olan henüz hayatın en başında hayata tutunmaya çalışan gençlerin işlerini yapma heveslerini asla sabote etmem ve kendilerini ve dahi yaptıkları işleri değerli hissettirmeye gayret ederim)

neyse , yapıkredinin bankacılık ve kredi kartı ürünlerinden bahsetmeye başladı sonuna kadar dinledim vaktim vardı, söz bana gelince yapı krediyle çalışmadığımı söyledim. o anda genç hanımın yüzü bir anda değişti ve ? yapı krediyle bir husumetiniz mi var demez mi ??

aman kardeşim dedim nasıl anladınız böyle, geçmişte de çalışmadım ve bir husumetim oalcak kadar dahi şubelerinde bulunmadım deyince o zaman hangi bankayla çalışıyorsunuz dedi ??

ban özel kalsın efendim dedim, : ) malumunuz çok banka var rekabet had safhada ve bende nacizane kendi ticari koşullarıma en uygun bankayı bulduğumu düşünüyorum şu anda memnunum dedim (enpara ve iş bankası )

ama bizim şunlarımız şunlarımız var deyince pekala dedim not alın o zaman genel müdürlüğünüze bildirin, şu sayacaklarımı yapabildiğinizde ki eski köklü güçlü bir yapı kredi için hiçde zor olmasa gerek dedim ve

-eft/havale masraf almayacaksınız limit koymayacaksınız haftada 20 kez eft/havale yapan biriyim (en para zarar etmiyorsa sizinde etmemeniz gerekir)

-hiçbir şekilde hesap işletim ücreti almayacaksınız,vadeli vadesiz repo ve döviz/tl işlemleri yapıyorum (enpara online şube uygulamasıyla maliyetlerini düşürebiliyorsa sizde yapabilirsiniz)

- ihtiyaç duyduğumda gün içindeki nakit sıkışıklıklarımı açabilecek ufak çapta kredileri hesabıma çok hzlı ve masrafsız tanımlayabileceksiniz

aradıklarım bunlar, ve içeride tuttuğum nakit parama da piyasanın üzerinde faiz vereceksiniz ki cazibeniz pekişsin

genç bayan dinledi ve enpara mı kullanıyorsunuz dedi,

evet dedim, bu nedenle yapı kredi için bir kontenjanım yok henüz

çay için teşekkürler dedi tek kelime etmeden çıktı.

umarım işe başladığı yerde hedeflediği iyi yerlere gelir ve hayatını kazanır.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    selam değerli üyeler

dün cumartesi olasına rağmen işyerime yapı kredi resmi kıyafetli gençbir bayan kardeşimiz geldi, ayağa kalktım hoşgeldiniz dedim oturmazmısınız dedim

(türkiyede üniversiteyi kazanana ve bitirene kadar çocukların ve ebeveynlerin neler çektiklerini ne fedakarlıklar yaptıklarını çok iyi bilenlerdenim bu nedenle yeni mezun işe ihtiyacı olan henüz hayatın en başında hayata tutunmaya çalışan gençlerin işlerini yapma heveslerini asla sabote etmem ve kendilerini ve dahi yaptıkları işleri değerli hissettirmeye gayret ederim)

neyse , yapıkredinin bankacılık ve kredi kartı ürünlerinden bahsetmeye başladı sonuna kadar dinledim vaktim vardı, söz bana gelince yapı krediyle çalışmadığımı söyledim. o anda genç hanımın yüzü bir anda değişti ve ? yapı krediyle bir husumetiniz mi var demez mi ??

aman kardeşim dedim nasıl anladınız böyle, geçmişte de çalışmadım ve bir husumetim oalcak kadar dahi şubelerinde bulunmadım deyince o zaman hangi bankayla çalışıyorsunuz dedi ??

ban özel kalsın efendim dedim, : ) malumunuz çok banka var rekabet had safhada ve bende nacizane kendi ticari koşullarıma en uygun bankayı bulduğumu düşünüyorum şu anda memnunum dedim (enpara ve iş bankası )

ama bizim şunlarımız şunlarımız var deyince pekala dedim not alın o zaman genel müdürlüğünüze bildirin, şu sayacaklarımı yapabildiğinizde ki eski köklü güçlü bir yapı kredi için hiçde zor olmasa gerek dedim ve

-eft/havale masraf almayacaksınız limit koymayacaksınız haftada 20 kez eft/havale yapan biriyim (en para zarar etmiyorsa sizinde etmemeniz gerekir)

-hiçbir şekilde hesap işletim ücreti almayacaksınız,vadeli vadesiz repo ve döviz/tl işlemleri yapıyorum (enpara online şube uygulamasıyla maliyetlerini düşürebiliyorsa sizde yapabilirsiniz)

- ihtiyaç duyduğumda gün içindeki nakit sıkışıklıklarımı açabilecek ufak çapta kredileri hesabıma çok hzlı ve masrafsız tanımlayabileceksiniz

aradıklarım bunlar, ve içeride tuttuğum nakit parama da piyasanın üzerinde faiz vereceksiniz ki cazibeniz pekişsin

genç bayan dinledi ve enpara mı kullanıyorsunuz dedi,

evet dedim, bu nedenle yapı kredi için bir kontenjanım yok henüz

çay için teşekkürler dedi tek kelime etmeden çıktı.

umarım işe başladığı yerde hedeflediği iyi yerlere gelir ve hayatını kazanır.

saygılarımla
    cok merak ediyorum bu enpara denen sistemin pazar payi nedir? Finansbankin parcasi olduguna gore finansbankin pazar payi nedir yukseliyormu hizla? Cunku herkes bunlardan bahsediyor

Birde madem bu kadar populer neden baska bankalarda aynisini kopya etmiyorlar?

Sayfa 157/1024 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •