Sayfa 157/499 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alıntı Originally Posted by mng Yazıyı Oku
    Devir yıllarca karşılıksız olarak saygısında ve güveninde hiç kusur etmeyen yatırımcılarını ödüllendirme zamanıdır, İzmir’in ve Türkiye’nin köklü ve eski işadamı mazhar zorlu şirketlerine yakışan budur Tmsf halloldu vakıfı genel kurulda izah etti ciro tavan keza kar öyle işler yolunda siparişlere yetişmek için üç vardiya çalışılıyor. Bunlar olurken hisse de eğer birileri manipüle gibi veya benzer tuzaklarla işler çeviriyorsa bunun hesabını sormak için gereken son noktaya kadar gidecek çok şükür gücümüzde var, heleki so n zamanlarda hisse başıboş bırakılarak çakallara oyuncak olmuş çok yazık!!!!! Ticaret te bir söz vardır güvenini saygını kaybedeceğine paranı kaybet, bugün Kemal bey yönetimindeki şirketlerin mal varlığı gücü ortada iken bu yaşatılan durum tek kelime ile AYIPTIR.
    hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Merhaba Mng Kardeşim. (Ve diğer Arkadaşlar)

Ben çok uzun yazıyorum ancak, mng kısaca özünü anlatmış.

Şirketin beklentileri bitmez. Geleceğe baktığınızda; ortadoğunun yapılandırılması ve uzun vadede körfez projesi var. Dr. Abi projeyi paylaşmıştı...

Çok uzun süredir bekleyen yatırımcı var, onlar bir emeklerinin ve bekledikleri sürenin ve yatırımlarının karşılığını bir alsınlar. Hisseye yeni gelecek yatırımcı da, o beklentileri ve yeni yatırım beklentilerini satın alsınlar.

Artık, vicdanı olan insanlar bekleyen yatırımcıyı düşünmelidirler. Sırf benden gıcık aldın da, yüzlerce yatırımcıyı bekletiyor olamazsın.

Bunu sağlamak da çok basit...Bir kaç adım atacaksınız, o kadar. Bekleyen bekler, beklemeyen de bereket versin der çıkar.

Saygı ve selamlarımla,

2.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar,

2017 bilançosunda rekor üretim ve kar,

Tmsf anlaşması ve ipoteklerden kurtulma,

Yeniden değerlemelerin başlatılması,

Basmaneden gelecek paralar, yada şirketin şöyle böyle bu işin içinde yer alma ihtimali(En az 15 defa Basmane şirketlerin olmazsa olmazı değildir diye yazmışımdır ama çözülmesi şirketler için çok önemlidir.)

Vakıfbank borcunun ödenme, bir takvime bağlanma görüşmeleri,

En son Kemal Z. Beyin borcundan dolayı şirketlere haciz gelmesi ve bu haczin durdurulması..,

Yapılan genel kurul..;

Bir önceki yazımda, burada benden daha görgülü ve bilgili insanların olduğunu yazmıştım. Bunu, alçakgönüllülük olsun diye değil, doğru ve gerçek olduğu için yazdım. Daha önce de yazmıştım ve isimler de vermiştim.

Benim ne için çabaladığım, algılanır yada algılanmaz. Benim için önemli olan, doğru bulduğumu yorum katarak buraya yazmak.

Knsvns kardeşim "Hazımsız" demiş. Sağolsun, kötü bir sıfatlama yapmamış. Bence, her ne kadar, öyle bir durumum olmasa da, ona öyle görünmüş olabilirim. Yani bunun için benim de ona, başka yakıştırmalar yapmam gerekmiyor.

Neyse, yukarıdaki bildiğiniz olmuş, yada olacak şeyleri neden tekrarladım? Ve neden en önemli şey eksik kaldı?

Arkadaşlar,

Özellikle, elinde yüksek miktarda hisse bulunduran arkadaşlar bu hisseleri Ulusal Pazara çıkılmadığı takdirde satamazlar. Hani 3-5 bini belki 10 bini satarsınız da, daha yüksekleri gösterdiğinizde zaten, fiyatı düşürüyorlar.

Peki yukarıdaki bilgilerin ilgisi ne? Yukarıdaki bilgiler, çok önemli. Bu bilgilerin tamamı-haciz hariç- önemli. Gerçekleşen ve gerçekleşmesi beklenen şeyler. Nitekim, gerçekleşenler hisseleri yukarı taşıdı ve hisseler çok iyi bir ivme yakalamışken de, haciz işi düzenlenip hisselerin yükselmesi engellendi.

Bunu tezgahladı demeseniz de, ortada daha önceden açılan bir alacak davası ve sonradan oluşan bir icra süreci var, buna izin vermiş olmak bile aynı kapıya çıkar.

Şimdi, demek istediğim şu; Haciz işlemi olmamış olsaydı, fiyatlar 12-15 lira aralığında olacaktı. Hisselerin tamamını toparlayamamış ve hissedarlarla senelerce dalga geçmiş kişiler, bu fiyatlarla Ulusal Pazara çıkmak istemezler. Hisseleri sürekli bir müzayedede bu fiyatlardan almak istemezler.

Yaratılan olumsuzluklar ve huzursuzluklar neticesinde, Ulusal Pazara çıkıldığında çok insan derinlik bulup gördüğünde "Allah sizi bildiği gibi yapsın" diyip çıkmak isteyecektir.

Yani, netice itibarıyla hangi fiyattan Ulusala çıkmayı planlıyorlarsa, O fiyat oluştuğunda çıkarlar. Kim bilir, belki de oluşmuştur. Bir Vakıfbank anlaşmasını Ulusala çıkıştan önce beklemiyorum.

Kemal Bey, karşımıza bir olumsuzluk daha çıkarmazsa, gelecek ilk haberin Ulusal Pazara çıkış olacağı düşüncesindeyim.

Fikrime katılırsınız yada katılmazsınız, bu benim öngörüm.

Saygı ve selamlarımla,
    DETOX YAPMIŞSIN...!!

Hazımsızlığı üzerinden atmış , sindirmeyi de becermişsin gördüğüm kadarıyla.Ben sizlerin ne yediğinizi ...?... biliyorum derken ANLAMLANDIRAMIYORDUNUZ...!!

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Knsvsn Kardeşim,

Eskiden bir şeyler yazardın, anlamlandırmaya çalışırdım ama anlamazdım. Şimdi onu bile çok görmüşsün bize.

:-)

Saygılar
    Anlatmak istediğimi anlamamayı adet edinmiştiniz.Ben daha ne yapayım..?
    Sizlerin pişirip pişirip yediğinize dikkat edin derken..? DALAK yemeyin demiştim.Anlamamazlık da sizlere zarar veriyor.DALAK yemeyince hazımsızlık çekmezsiniz DEĞERLİLER...!!

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Rahmetliyi nasıl bilirdiniz ?Hiç iyi bilmezdik.Üçkağıtçının,********in bayrak taşıyanlarından biriydi...
    Benim için bu saatten sonra rahmetlileri nasıl bilirdiniz diye soracak olursam, ORJİNİ İNGİLİZ kendileri İRLANDALI olan KIDEMLİ DEĞERLİLER için ...!! ER KİŞİ NİYETİNE UYUN ........ İMAM ....... KNSVSN'ye.

ANLAMAYANLARA.....!!

3.  Alıntı Originally Posted by knsvsn Yazıyı Oku
    DETOX YAPMIŞSIN...!!

Hazımsızlığı üzerinden atmış , sindirmeyi de becermişsin gördüğüm kadarıyla.Ben sizlerin ne yediğinizi ...?... biliyorum derken ANLAMLANDIRAMIYORDUNUZ...!!

Anlatmak istediğimi anlamamayı adet edinmiştiniz.Ben daha ne yapayım..?
    Sizlerin pişirip pişirip yediğinize dikkat edin derken..? DALAK yemeyin demiştim.Anlamamazlık da sizlere zarar veriyor.DALAK yemeyince hazımsızlık çekmezsiniz DEĞERLİLER...!!

Benim için bu saatten sonra rahmetlileri nasıl bilirdiniz diye soracak olursam, ORJİNİ İNGİLİZ kendileri İRLANDALI olan KIDEMLİ DEĞERLİLER için ...!! ER KİŞİ NİYETİNE UYUN ........ İMAM ....... KNSVSN'ye.

ANLAMAYANLARA.....!!
    Merhaba,

Seni yine anlamadım. Detox dediğin yazının benzeri 100 tane yazım var. Sana nezaketle yaklaştım. Belli ki, buranın yatırımcısı değil, Kemal Z. nin uşaklarından birisin.

Zira buranın yatırımcısı senelerdir beklemekten usandı. 12 senedir bekleyen ve doğruyu söyleyen yatırımcıya böyle saldırman, iyi bir insan olmadığını da gösteriyor.

İngilizler ve İrlandalılar da sana bir şey yapmış sanırım. Yada entelektüel olmaya çabalıyorsun.

Sağlıkla kal kardeşim. Senin akıl sağlığın çoğununkinden bozuk görünüyor.

Saygılar,

4. Bütün yatırımcı arkadaşlar çok bekledik birazdaha sabır edelim bayram sonrası çok güzel olacak

*mazhar zorlu holding'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı 6 aylık dönem net zararı 28.323 tl
    14.08.2018, 16:55:23

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    *mazhar zorlu holding'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2018 yılı 6 aylık dönem net zararı 28.323 tl
    14.08.2018, 16:55:23
    Merhaba,

Güzel. Konsolide bilanço eplas'ın rakamlarıyla çok güzel görünecek.

10 önce "döviz" başlıklı bir yazı yazmıştım ama yanlış anlaşılır düşüncesi ile göndermemiştim. İsabetli olmuş. Kemal Beyin de yazımı okuyarak döviz alacak hali yoktu herhalde.

Ancak, piyasanın tozunu yutmuş biri olarak da, dövize karşı önceden pozisyon almış olacağını varsayıyorum.

Papaz krizinin buralara kadar geleceği çok belli idi.

Somut adımlar ve açıklamalar bekliyoruz...

Sağlıkla kalın. Saygılarımla,

7. Mazhar Zorlu Holding'in vergi dairesine sunulan 2018 yılı 6 aylık zararı 28.323 TL.(gelirİ YAKLAŞIK yarısına sahip olduğu EGEPLASTTAN OLACAK .vergi dairesine bildirilen konsolide değil o yüzden kar görünmedi)
    Ama konsolide bilançoda egeplastın bilançosunu açıklayacak.
    Egeplast'ın Vergi Dairesine Sunulan 2018 Yılı 6 Aylık Net Karı 7.231.803 TL.
    Buda demektirki MAZHAR ZORLU HOLDİNG 2018 6 AYLIK BİLANÇODA geçen seneye göre 7-11 milyon TL KAR açıklayacak (konsolide-kendi karıda yarısına yakın) AMA EN ÖNEMLİ DURUM SERMAYESİ 10 MİLYON TL (Bilançoda sermayesine yakın kar açıklayacak,yarısına yakını bunun ve 6 aylık bilançoda oluyor bu;vede daha 2 bilanço dönemi daha var) Bu ortamda bence bu kar gayet iyi,ama ayrıntıya dikkat etmeyen bazı kişiler bugün mal verdi,birkaç günde bence bilanço hareketi olacaksa olur çünkü en geç bayram çıkışına kadar bilanço açıklanıyor)
    Son düzenleme : sensor; 15-08-2018 saat: 15:32.

8. Mazhar Zorlu Holding 16 Ağustos 2018 Derinlik-grafik-takas bilgileri:

Sayfa 157/499 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •