Sayfa 157/689 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 5505 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Sağolun Üstadım bilgilendirme yazılarınız için.İyiki varsınız.

Bu arada 13600 kapatmışız.En son 13350 lerde geziyordu baktığımda.

2. ADA Çoğu başlığı Web sitesine yönlendiriyor.Arena Web sitesinde Tarihçe başlığında 2021 yılında Brightstar yerine ADA ya yer verenlerin genel kuruluda unutmuş olmaları beni şaşırtmaz.
    Mekanizma farklı çalışıyor demek ki.
    Değerli paydaşlarımız bu seneki genel kurul alışagelmiş periyodun dışında planlanacaktır.Netleşmesi halinde bilgilendirme yapılacaktır.
    Veya buna benzer bir açıklama yapmak çok mu zor?

3. 1 yılı aşkındır şirketi izlediğim kadarıyla benim görüşüm, bunun altından da bir çapanoğlu çıkacak..

Enteresan hep son dklarda teknik kapanislar yapiliyor bi bezdirmedir var. Dolar 1.c de pek de yatay kapatmadi sonraki ceyreklerde de benzer seyir gorulmese de ceyrek basina %8civari artislar gelir gibi duruyor bakalim bu Efk yi nasil etkilicek gorcez. Satin alim sonrasi ilk yansiyan ceyrek olacak rontgen niteliginde bekleyip gorelim marjlar ve Efk artisini. Saygilar selamlar Degerli hissedarlar. Teknik acidan 21mart sorasi bi hareket bekliyordum bu hafta devami gelmedi. Bakalim son kursunlarmi oynaniyor gorucez :)

5. Değerli Yatırımcımız,

Genel Kurul için Yönetim Kurulumuz tarafından henüz nihai tarih belirlenmemiştir. Temettü konuları ve Genel Kurul tarihi kesinleştiğinde gerekli bildirimleri bilgilerinize sunacağız.

Saygılarımızla,

6. Sabahki gaplı açılışı doldurdu.
    Şimdi Usd düşerse usd grafiğindeki olası ayarlamayı yapıyor.
    Aslında hiç kasmasına gerek yok.Tahtayı bilmiyorum şu an ama mevzu teknik ise çok hızlı bir şekilde halledebilir isterse.

7. Bu tahtada teknik taktik grafik vs. hiç bir şey işlemez. Canları ne zaman isterse o zaman gider..

8. Sayin brosavizyon, emirhan06 ve sorpressa,

Acaba bu sene gec kalmalarinin arkasinda Redington mali yilinin 31 Mart'ta bitiyor olmasi olabilir mi? Tabi bu her sene boyledi ama belki de Redington YK'sinin alacagi bazi stratejik kararlar ve kendi mali yillarini kapatmadan bunu halletmeyi istemeleri bu sene extra'dan Arena'ya yansiyor olabilir mi?

Eger boyleyse bu sapkanin icinden bir tavsan cikma olasiligini cok yukseltiyor.

Sayfa 157/689 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •