Sayfa 157/505 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Yatırımcıların parası hiç edildi, şirketler rekor kar elde ettı, ne temettu verıldı nede hısse fıatı arttı, ayrıca bedellı ıle yıne para toplandı, yönetıcısı sosyal medyadan algı yaptı, patronu genel kurulda gerı alım ve bedelsız dedı. ılgılı sermaye pıyasası kurulaarı hem bılgı gızlemekten hemde usulsuz ıslemlerden ceza verdı.bu yazılanların dısındakı hersey burda guzelleme yapıp patronu ve sırketı aklamadır.. Bırılerı yazıyor, bırılerıde alkış tutuyor.. çıkıp bunu yazın. Kımse aptal degıl..

2.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    İyice paranoya bagladın , oturduk hepimiz ortak komplo kurduk
    gerceklerı yazınca paronoyak oluyoruz, aynı seylerı yazıp , gercekde patron guzellemesı yapanlarda alkıslanıyor..

3. sizler yatırımcısını hukuka uygun ama kamu vıjdanına yakışmayan usulde kandırmış ınsanlarsınız,, yaptıklarınız mahkemelerde aklanmazı saglayabılır ama emınım kı vijdanlarınzda sizi hep mahkum edecektır. başınıza olumsuz gelecek her turlu seyın nedenını bılın kı, burda yaptıgınız usulsuz davranıslar nedenı ıle almış olduğunuz ahlardır. hesapalrı şişik yuzlerı asık ınsanlar olarak yaşıyacaksınız. bu lafımı unutmayın. çunku sız gercekten tıcarı teammulere aykırı şekılde zengınlestınız. hak yedınız..

4. Ben eger tıcarı hayatın genel kurallarını göre para kaybettıysem, kım kazandı ıse param helalı hoş ve mutlu gunlerde yesın. ama benım para kaybetmeme neden olan şey, kötu nıyet, bılgı saklama, usulsuz ıslemler, yasal boşluklar ıse ALLAHIM en sevdıklerınızn burnundan getırsın, kan kusarsınız ınsallah. ALLHIM SIZE YEDIRMEYE NASIP ETMESIN. ama dedıgım gıbı kötu nıyet yok, hukukı boşluk yok, hersey olagan akışına uygunsa, *****zın ak sutu gıbı benım kaybettıklerım helalı hos olsun sıze, en guzel gunlerde afıyet ıle yersınız ınsallah.

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    gerceklerı yazınca paronoyak oluyoruz, aynı seylerı yazıp , gercekde patron guzellemesı yapanlarda alkıslanıyor..
    Şaho kardeş beni geçtin hakkını teslim ediyorum formun delisi artık sensin,ben çekildim bu tesçilli dolandırıcıya dünyayı dar et seninleyim,sen gibi düşünüyorum,seni yanındayımmm yürü bee kim tutar seni benim 50.000 liramı çarptı bu onun bunun çocuğu MG çoluğundan çocuğundan çıkarsı rabbim hele o gk şöyle böyle bedelsiz-geri alım gibi gazlayanlar varya yatacak yerleri yok...bize hayal sattılar namus yoksunları...

6.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    Şaho kardeş beni geçtin hakkını teslim ediyorum formun delisi artık sensin,ben çekildim bu tesçilli dolandırıcıya dünyayı dar et seninleyim,sen gibi düşünüyorum,seni yanındayımmm yürü bee kim tutar seni benim 50.000 liramı çarptı bu onun bunun çocuğu MG çoluğundan çocuğundan çıkarsı rabbim hele o gk şöyle böyle bedelsiz-geri alım gibi gazlayanlar varya yatacak yerleri yok...bize hayal sattılar namus yoksunları...
    Doğru soyelemek delılık degıldır, yazdıklarımın hangısı yalan.kurulda soyledıklerıne bende ınandım, gerı alım yapacagım dedi bedelsız dedı. sorun soyledıklerını aktarmak degıl, yalanlar ıle mılletı bılerek ve ısteyerek aldatanlar, buna ortak olanlar.. yoksa kurulda soylenenı aktaranın hıcbır gunahı yoktur..kımseye bırseyı dar edecegımız yok, gucumuzde yetmez. ama ınsansalar eger bu yazdıklarım bırazda olsa vıjdanlarını rahatsız edecektır..

7.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    21 milyon liralık arz demiş... 21 milyon liraya ihtiyaç yok elbette..
    Yahu ne 21 milyonu. Kayıtlı sermaye tavanını 120 milyondan 600 milyona çıkarıyor. İşine gelmediği yeri es geçmiş.

Yakında RTALB'e o tahsisli yoluyla aldıklarını güzel bir fiyattan kitler, sonra peşine cillop gibi bir bedelli. Biz de burada amiral gemi der dururuz.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Yahu ne 21 milyonu. Kayıtlı sermaye tavanını 120 milyondan 600 milyona çıkarıyor. İşine gelmediği yeri es geçmiş.

Yakında RTALB'e o tahsisli yoluyla aldıklarını güzel bir fiyattan kitler, sonra peşine cillop gibi bir bedelli. Biz de burada amiral gemi der dururuz.
    Ters köşe yapmak için artırmış olabilir kayıtlı sermaye tavanını... Belki de ödenmiş sermaye oraya ulaşır. Bilemedim.

Bir fabrika açma kararı daha alabilir RTA

İçimden bir ses öyle diyor...

Teknoloji değil, bilginin uygulandığı bir sektörde bizim RTA

Ağır sanayi trenini kaçırdık. Digital çağı kaçırdık

Biyoteknolojiyi yakaladık

Herşey bilgi ve azim üzerine kurulu bizim sektörde

Enzim bulundu dedikleri gün , patronun inden alırlar şirketi, demedi demeyin
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 157/505 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •