Son fiziki döviz bitene kadar bu oyunu devam ettirmeyi düşünüyorlar.
Aylık ticaret açığı.
Yaklaşık 100 forklift paleti kadar
1:00
https://www.youtube.com/watch?v=VJrnf1l2AFQ&t=136s
Son fiziki döviz bitene kadar bu oyunu devam ettirmeyi düşünüyorlar.
Aylık ticaret açığı.
Yaklaşık 100 forklift paleti kadar
1:00
https://www.youtube.com/watch?v=VJrnf1l2AFQ&t=136s
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
malum şahıs kendi kitlesine dönüp hepinizin inancınızı, yaradanını, peygamberinizi ve özellikle bana oy verenlerin ecdatlarını öpeyim dese oyu %20 altına düşmez, ersan % 10 dahi göremez 10 bile abartı, iddiaya girmek isteyenle seçimden sonra bir hafta yazmamasına girerim..
Dediğiniz %20 civarı öyle bir kitlesi olduğunu ben de tahmin ediyorum. Ersan Şen ise sağda solada bayağı popüler bir figür gibi görüyorum ama popülerlik oya döner mi bilemem, ben döneceğini varsaydığım için öyle düşünüyorum. Ekonomi, deprem , mülteciler, doktor ve ilaç bulamama, ekmek kuyrukları, kiralar vb yüzünden iktidara oy vermek istemeyen ama ilk tercih olarak da chp'yi düşünmeyen kitle için bir seçenek olabilir gibi..
Ben ve ailem chp'nin adayını destekliyoruz ki büyük ihtimal KK olacak gibi...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
bakın imkan olsa atatürkü diriltip muhalefetin başına getirin veya obamayı türk yapıp 6'lı masanın adayı yapın veya dünya üzerinde en beğendiğiniz yerli, yabancı siyasetçiyi muhalefetin başına getirin doların 30 tl. olmasıyla yapacağı etkiyi yapamaz.
çünkü sorun muhalefette değil halkın afganistan ortalamasında kültür ve ahlak düzeyi olmasında, sorun kılıçdaroğlu veya başka isim sorunu değil, halkın paraları sıfırladın mı oğlumu duyduktan sonra iktidara gösterdiği teveccühte aramak lazım. ersan şen ola ki seçilse bile arkasına parlamento çoğunluğunu alamazsa ne kanun çıkarabilir ne de bütçesini onaylatabilir...
Ersan Şen’in ciddi ciddi aday olacağını düşünenlere gerçekten çok şaşırıyorum.
Ersan Şen, Ahmet Çakar ekolünden. Sırf hava civa. Bula bula bunu mu bulmuşlar aday diye? Koskoca Türkiye'nin geldiği hale bak.
Benden Cem Uzan'a 1 oy çalışır. İnceldiği yerden kopsun.![]()
Yer İmleri