Sayfa 157/187 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon
Arama sonucu : 1496 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Borsa genelinde sıkıntı var, yabancı yok, yerli ile zaten yürüyemiyor, Aksa bir umut vermişti ama o da bu kadarmış demek ki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

3. Yine berbat bir başlangıç.

4. Yılbaşından beri götürüsü -%18.5.

Fabrikayı görseniz, içeriyi gezseniz böyle bir şeye imkan vermezsiniz. Bu büyüklükte bir tesis, bu şekilde hareket etmemeli…

5. 13,34 tamamen "yılı yükselişle kapadık" yazabilmek için yapılmış bir oyundu yani?

6.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    13,34 tamamen "yılı yükselişle kapadık" yazabilmek için yapılmış bir oyundu yani?
    Öyle görünüyor, başladığı yerin altın bile geldi, yine 2025 yılı sonunu bekleyeceğiz galiba.
    Valla şaka gibi bir borsamız var, 3-5 günde 1 senelik kaybettiriyor, binde bir ihtimal de kazandırıyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. yazık, 15 yıldır borsaya yaptığım uzun vade yatırımı taşa toprağa yapsam şu an dolar milyoneri idim.

sanayi dedik, ultra uzun vade dedik, temettü dedik, faydamız olsun diye düşündük.

bundan iki sene önce 7-8 milyon istedikleri için etmediğim küfür kalmadığı şile'deki "villalar" şu an 25-30 milyon aralığında... o gün iki tane alsam bugün bu mesajı iş yerinden yazıyor olmazdım.

EDIT: şimdi sarı sitede kontrol ettim de o kadar da değilmiş

8. Borsa düşerken en fazla düşüyor, borsa çıkarken yine düşüyor. Ne derdin var arkadaş? İyi şirket, sağlam şirket dedik, yatırım yaptık. Tam bir hayal kırıklığı.....

Sayfa 157/187 İlkİlk ... 57107147155156157158159167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •