Sayfa 157/305 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Afedersiniz çok merak ediyorum. Akşam yemeklerinde ya da sabah kahvaltılarında siz ne çekiyorsunuz.Kafanız bu kadar güzel oluyor.
    Eğer bunu bilinçsizce yapıyorsanız sorun yok ...
    Bu sayfaları bu başlıklarda yazılanları, bu konular hakkında bilgisi olmayan bir sürü insan okuyor. neyin peşindesiniz?
    Aldıysanız hissenizi oturup sessizce köşeden izleyin. Buradan yazmanın mantığı nedir ?
    Burası forum. Kimseye al sat demiyoruz sadece fikir paylaşıyoruz. Ben burada sorarak bilmediğim bir çok şeyi de öğreniyorum. Benim anlamadığım şey bunları yazmayacaksak ne yazacağız siz bize yazabileceklerimizi liste halinde emredin biz ona uyalım.

Sanırım siz bir şeyler kullanıyorsunuz herkesi de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Burada ya bu hisse ile ilgili bir şeyler yazın ya da hiç yazmayın bizim vaktimizi de boş yere harcatmayın.

Bu arada 1.05 alım vermedi ama 1.06 alım imkanı oldu gün içinde.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Burası forum. Kimseye al sat demiyoruz sadece fikir paylaşıyoruz. Ben burada sorarak bilmediğim bir çok şeyi de öğreniyorum. Benim anlamadığım şey bunları yazmayacaksak ne yazacağız siz bize yazabileceklerimizi liste halinde emredin biz ona uyalım.

Sanırım siz bir şeyler kullanıyorsunuz herkesi de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Genellikle piyasa manipülatörleri tarafından görevlendirilen şahıslar, bu amaçla yeni üye olarak kayıt yapıp, sahte, fake hesaplarla siteye girerek, başlık altında yalan yanlış beyanatlarda bulunmak suretiyle, Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK), yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyet izni olmadan sosyal medyada tavsiye ve telkinlerde bulunarak hissenin suni olarak fiyatının artmasını veya düşmesini sağlamak maksadıyla kullanılmaktadır.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/2 maddesinde bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı sayılan fiiller
    "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi, söylenti çıkarılması, haber verilmesi, yorum yapılması veya rapor hazırlanması ya da bunların yayılması" olarak sayılmıştır.

Fikriniz olabilir.Ancak bu sayfaları, bu konuları hiç bilmeyen birileri okuyor ve bundan etkileniyor olabilir.
    Yarın biri çıkıp dese ben burada yazanları okudum ve ona göre aldım.
    Ayrıca sizin bu yaptığınız yatırım danışmanlığı alanına girmektedir. Bu da ayrı bir konudur.
    Peki sizin yatırım danışmanlığı yapacak bir bilgi birikiminiz var mı ?
    Varsa bunu sertifalandırabilecek misiniz?
    Yani SPK dan onaylı bir piyasa uzmanı, bir danışman mısınız?

Dolayısıyla bilginiz olan konular hakkındaki başlıklarda yazarsanız eğer, daha çok katkınız olacağı kanaatindeyim.

http://www.businessht.com.tr/piyasal...l-medya-cezasi
    http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/79000/79595/

ilgili başlıklara gözatmanızı rica ederim. İleride başınıza bir iş açılmasına meydan vermemiş olursunuz. Her ne kadar burada nick kullanılsada bu mesajları yazdığınız bir bilgisayar, onunda internet kullanımı için bir ip adresi var. Bu ıp adresine ulaşmak ise çok basit ve kolay bir iş. Zaten mevcut sistemde bu sitedeki bütün başlıklar, siteye giriş çıkış time zone olarak loglar kayıt altında tutulmakta. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Dolayısıyla çok kısa bir zaman içinde yazılan mesajın hangi ip adresinden yazıldığını bulmak çok kolay...

Saygılarımla....
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Genellikle piyasa manipülatörleri tarafından görevlendirilen şahıslar, bu amaçla yeni üye olarak kayıt yapıp, sahte, fake hesaplarla siteye girerek, başlık altında yalan yanlış beyanatlarda bulunmak suretiyle, Sermaye Piyasası Kurulundan (SPK), yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyet izni olmadan sosyal medyada tavsiye ve telkinlerde bulunarak hissenin suni olarak fiyatının artmasını veya düşmesini sağlamak maksadıyla kullanılmaktadır.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/2 maddesinde bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı sayılan fiiller
    "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi, söylenti çıkarılması, haber verilmesi, yorum yapılması veya rapor hazırlanması ya da bunların yayılması" olarak sayılmıştır.

Fikriniz olabilir.Ancak bu sayfaları, bu konuları hiç bilmeyen birileri okuyor ve bundan etkileniyor olabilir.
    Yarın biri çıkıp dese ben burada yazanları okudum ve ona göre aldım.
    Ayrıca sizin bu yaptığınız yatırım danışmanlığı alanına girmektedir. Bu da ayrı bir konudur.
    Peki sizin yatırım danışmanlığı yapacak bir bilgi birikiminiz var mı ?
    Varsa bunu sertifalandırabilecek misiniz?
    Yani SPK dan onaylı bir piyasa uzmanı, bir danışman mısınız?

Dolayısıyla bilginiz olan konular hakkındaki başlıklarda yazarsanız eğer, daha çok katkınız olacağı kanaatindeyim.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/79000/79595/

ilgili başlıklara gözatmanızı rica ederim. İleride başınıza bir iş açılmasına meydan vermemiş olursunuz. Her ne kadar burada nick kullanılsada bu mesajları yazdığınız bir bilgisayar, onunda internet kullanımı için bir ip adresi var. Bu ıp adresine ulaşmak ise çok basit ve kolay bir iş. Zaten mevcut sistemde bu sitedeki bütün başlıklar, siteye giriş çıkış time zone olarak loglar kayıt altında tutulmakta. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Dolayısıyla çok kısa bir zaman içinde yazılan mesajın hangi ip adresinden yazıldığını bulmak çok kolay...

Saygılarımla....
    Kimseye şunu al bunu al diyen yok imzada da acemi ve amatör olduğumuzu yazıyoruz boş boş konuşup da vaktimizi almayın. Söyleyeceğiniz mantıklı bir şey varsa söyleyin yoksa sadece okuyun geçin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
     Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Kimseye şunu al bunu al diyen yok imzada da acemi ve amatör olduğumuzu yazıyoruz boş boş konuşup da vaktimizi almayın. Söyleyeceğiniz mantıklı bir şey varsa söyleyin yoksa sadece okuyun geçin.

Bu şekilde davranarak zaten neyi amaçladığınızı belli etmiş oluyorsunuz. Başlıkları okuyan insanlarda sizin hangi amaca hizmet ettiğinizi öğrenmiş oluyorlar. dolayısıyla benim açımdan konu kapanmıştır. Durum net bir şekilde ortada
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Bu şekilde davranarak zaten neyi amaçladığınızı belli etmiş oluyorsunuz. Başlıkları okuyan insanlarda sizin hangi amaca hizmet ettiğinizi öğrenmiş oluyorlar. dolayısıyla benim açımdan konu kapanmıştır. Durum net bir şekilde ortada
    Neye hizmet ediyormuşum? siz durup dururken bize hakaret edin biz size sessiz mi kalalım? Ne çektiniz de yazı yazdınız deyin biz sessiz mi kalalım? Siz önce yazma tavrınızı gözden geçirin. Sizin neye hizmet ettiğiniz belli değil. Forum forum başlık başlık gezip insanlara hakaret mi ediyorsunuz böyle.

Son düzenleme : esramarka; 24-05-2018 saat: 19:05.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Hissede bir sıradışılik var iki yıldır takip ederim.alip sattığım zamanlar oldu son iki gün gibi hiç olmadı.birseyler dönüyor ama ne
    valla bu da halkbank gibi nereden alsak zarar yazmaya başladı. Gün içi 1.03'e kadar geriledi. Uzun yıllardır yatırım yapan var mı bu hisseye hiç bu kadar düşmüş müydü?

8. Geçen bende yazmış otomatik aynı cevabı vermişti bu arkadaş. Fikir üretmeyen sadece eleştirel bir yaklaşım görüyoruz sanirim. Varsa hisse hakkında bir fikriniz söyleyin yoksa da milletin yazdıklarını dilinize dolayıp korkutmaya çalışmayın. Çok gereksiz oluyor zira. Spk nin işi yok b grubunda yer alan halka açıklığı çok düşük sığ bir temettü senedinde ne yazıyor bakiim bunlar diyip peşine düşecek. Yahu senedin hacmi belli eti budu belli. Senelerdir de ayni cizgisini koruyor. Ya cok komplo teorisi filmi izliyorsunuz ya da tumden paranoyaya baglamissiniz.

Sayfa 157/305 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •