Umut bey Oyak da bunların yatırım fonlarına virmanlamış malları.kaç hesabı varsa speğin![]()
Umut bey Oyak da bunların yatırım fonlarına virmanlamış malları.kaç hesabı varsa speğin![]()
Sizce onlar mi verdi ben mi aldim.?
O lotlari bosuna yazmadi beni 2 kademelik adam sandi herhalde bugun esimin yanina kuma aldim o lotlari.ben bu adamlari az cok tanidiysam deniz uzerinden satis yapacaklar beni pastada gostermemek icin.
Bizim etimiz budumuz belli paramiz kisitli yoksa ben o yazdigi 300 bini de cizerim de baska poz bozmam lazim asuzu ve btcim onlarla da evliyim![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Anladım umut bey benim de o sıkıntım var sizinki kadar olmasada 60 k daha alabilirim ama korkuyorum acileyetim filan olur diye .bakalım hayırlısı olsun inş bir baba girer limiti 6 trilyon filan olan biri ;)) tahtayı çizip geçer.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yine alıyon.bende diğer hesabımda ki lorları virman yapıyorum şimdi bankadayım.biraz kafalarını karıştıayım![]()
Denizden gelip bascak bence benim artilari dusurmek icin dogan emmi ne gerek var su islere 4 ustu maliyetli bi suru adam var ah alma
@borsavizyon
Yer İmleri