Sayfa 157/548 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Umut bey Oyak da bunların yatırım fonlarına virmanlamış malları.kaç hesabı varsa speğin

2.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Umut bey Oyak da bunların yatırım fonlarına virmanlamış malları.kaç hesabı varsa speğin
    Ben de 3 varsa onlarda 33 vardir)
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Ben de 3 varsa onlarda 33 vardir)
    Yani ) sana bu kadar malı vermeleri de canımı sıktı.adamların çok mal toplama derdi Yok gibi öyle olsa 3.30 a çıkarır yukarı maliyetllerinkini toplardı hemen çoğu satar.teb de alım da gözüküyor patron mu acaba

4.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yani ) sana bu kadar malı vermeleri de canımı sıktı.adamların çok mal toplama derdi Yok gibi öyle olsa 3.30 a çıkarır yukarı maliyetllerinkini toplardı hemen çoğu satar.teb de alım da gözüküyor patron mu acaba
    Sizce onlar mi verdi ben mi aldim.?
    O lotlari bosuna yazmadi beni 2 kademelik adam sandi herhalde bugun esimin yanina kuma aldim o lotlari.ben bu adamlari az cok tanidiysam deniz uzerinden satis yapacaklar beni pastada gostermemek icin.
    Bizim etimiz budumuz belli paramiz kisitli yoksa ben o yazdigi 300 bini de cizerim de baska poz bozmam lazim asuzu ve btcim onlarla da evliyim
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. Anladım umut bey benim de o sıkıntım var sizinki kadar olmasada 60 k daha alabilirim ama korkuyorum acileyetim filan olur diye .bakalım hayırlısı olsun inş bir baba girer limiti 6 trilyon filan olan biri ;)) tahtayı çizip geçer.

6.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Anladım umut bey benim de o sıkıntım var sizinki kadar olmasada 60 k daha alabilirim ama korkuyorum acileyetim filan olur diye .bakalım hayırlısı olsun inş bir baba girer limiti 6 trilyon filan olan biri ;)) tahtayı çizip geçer.
    Bu tahtaya cok abanmamak lazim agac da edebilir de ben sabirli adamim.borsadaki paramin da alternatif maliyeti 0 dolayisiyla gomsun alsin pek farketmiyor
    @borsavizyon

7. Yine alıyon.bende diğer hesabımda ki lorları virman yapıyorum şimdi bankadayım.biraz kafalarını karıştıayım

8. Denizden gelip bascak bence benim artilari dusurmek icin dogan emmi ne gerek var su islere 4 ustu maliyetli bi suru adam var ah alma
    @borsavizyon

Sayfa 157/548 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •