Sayfa 158/1027 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Merkez yine toplandı galiba

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    fizikiye geçiyorum ama yinede açık söyleyim bu dolarları bizden KHK ile geri alacaklar hissini çok kuvvetli muhafaza ediyorum
    Nasıl alacaklar ? KHK ile haydut gibi evine girip yada ne bileyim bankadaki kasanımı soyacaklar. Ha onları bile yapar bu abbas ve ekibi diyorsanız o zaman Haziranda birlik beraberlik çok önmeli abbasa güle güle demek için.

Türkiye ETF -5.78%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Merkez yine toplandı galiba
    yok artık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Nasıl alacaklar ? KHK ile haydut gibi evine girip yada ne bileyim bankadaki kasanımı soyacaklar. Ha onları bile yapar bu abbas ve ekibi diyorsanız o zaman Haziranda birlik beraberlik çok önmeli abbasa güle güle demek için.
    direkt olarak şöyle olur böyle olur gibi bir komplo teorim yok ancak , yakın tarihte varsaydığımız gibi bir KHK ile bankada döviz tutan vatandaşın parasına sabit kurdan TL'ye çevirerek müdahale ettikleri durumda , ben hiç sanmıyorum ki bizler için - aman neyse canım bu cocuklar akıllılık etmiş bizden önce davranmış onlara ilişmeyelim - desinler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    yok artık
    iftar için bir araya gelmişler
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkez gaza gelip bu akşam bi 3 puan daha artır mı faizi. Çil yavrusu gibi dağılırız bu sefer yeminle.🤣
    %5 den %3 kalmış, merkez yine bizie kırbaç mı var. Sayen sado mazo olduk merkez.

Panik atağı olanlar uzak dursun bu sıra dolar coin den.

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    THY'yi satsınlar....en son o kaldı galiba....
    havayı satsınlar abi.

nefes almak ötv olsun.

bi o kaldı.

Sayfa 158/1027 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •