Sayfa 158/246 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon
Arama sonucu : 1963 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: SNPAM - Sönmez Pamuklu

1. Favori kağıtlarımda tavan yaptı bu gün hep yav. Şöyle birini realize edip ötekine girsek o da böyle tavan kazandırsa çok mu zor. Niye bu kadar şanssızız??
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Son dk larda da sürpriz yapan kağıt çok gördüm. Ama bu eksi olasılığa düştü gibi. Yani yolun sonu maalesef göründü gibi. YTD.

3. 8 aydır düşüşte olan tuclk bir günde %10,xx prim ve toplam lotun nerdeyse 1.5 katı işlem yaptı. Artist artist çok bilen yatırımcılığı öğretmeye kalkan biri vardı. Alacaksın şimdi bu tabloyu yüzüne çarpacaksın. Al lan işte senin yatırımın diyeceksin. YTD.

4. Adamlar işinin uzmanı. Sivrisinek gibi kanınızı son damlasına kadar emicez diyorlar. Yine son dk yemini verdiler. Olacak nerdeyse belli. Ellerinde mal bitinceye kadar aynı oyunu oynayacaklar. Bu nerdeyse kesin. Çünkü göstergeler bunu gösteriyor. Bizde umut fakirin ekmeğidir hesabına bekliyoruz.YTD.

5. yahu bu yeşil e hiç uyarı falan gelmiyormu? 1 ay önce 23 tl idi 34 tl yi gördü bu gün. niye bizin aldığımız kağıtlar böyle tatlı bir rüya gibi gitmiyor. toplam lotta snmpa ile aynı hemen hemen. üstelik kağıt geçen martta 1 tl imiş. %3400 pirim. 15bin tl ile girsen 11 ayda yarım trilyonluk adam olursun. prkme den sonra gördüğüm bu kadar kısa sürede bu kadar prim yapan tek kağıt. YTD.

6. Bu hissede ky yok mu sadece siz yazmışsınız sn ezelbayraktar

7.  Alıntı Originally Posted by june_8 Yazıyı Oku
    Bu hissede ky yok mu sadece siz yazmışsınız sn ezelbayraktar
    Olmaması daha iyi kardeş nerde çokluk orda sıkıntı , ky olduğu müddetçe karmaşa sıkıntı ve aşağı salım daha çok oluyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bence kağıt bir durakta. Hacimde az olduğundan alan aldı kalan kaldı. Ben kaybettiğini yine aynı kağıttan geri alabilirsin diye düşününlerdenim. Birde ben kağıt o kadar düşüyor niye hala kardayım diye düşünüyordum. Meğerse%80 kazanmışım haberimde yokmuş. Beni düze çıkartan kağıt olduğunu biliyordum da bu kadar kar a ulaştığımı bilmiyordum :-) ben en büyük hatayı spek gibi düşünmekle yapıyorum. Bu aptal aşıklık gibi aynı. Hadi hedefi kıl payı kaçırdım kol kesme yi 6.70 olarak belirlemiştim niye hala bekliyorum ki? Bilinçaltı mda flap gibi yeşil gibi mesih kağıt hülyaları var. Aslında 19 yıllık borsa hayatımda en büyük hatam bu oldu. Nedeni de böyle bir kağıtla düze çıkıp borsayı bırakıp hayatıma bakmaktı. Ama en kötüsü oldu tersine.. şu zamanda ise zaten ky nın kazanması hayal oldu YTD.

Sayfa 158/246 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •